23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Långtidsspel Allsvenskan

Allsvenskan kommer allt närmare sommaruppehållet och vi på Superspelen passar på att bjuda er läsare på ett långtidsspeltips till hela 9,00 gånger smeten. Frågeställningen: vem vinner skytteligan?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Överraskningarna, utropstecknen och frågetecknen har varit enorma hittills i Allsvenskan anno 2018.

För att nämna ett par sådana: Hammarby leder serien och åkte alltså på årets första förlust i veckan, Elfsborg är tredjejumbo med blott fem poäng på åtta matcher och mästarna Malmö FF är inte bättre placerade än i mittenskiktet av tabellen.

Och vid sidan om de rena sportsliga resultaten har rubrikerna varit många. Det som stuckit ut mest – att Östersunds ordförande Daniel Kindberg varit anhållen och fortsatt är misstänkt för grovt bedrägeri och ekonomisk brottslighet.

Det har med andra ord funnits mycket att sätta tänderna i och mycket, mycket mer kommer att hända. Om vi fokuserar på det av betydelse, det sportsliga, ska det bli intressant att följa huruvida skrällbenägenheten fortsätter vara lika stor framöver, eller om det hela sinom tid ska sätta sig.

Jagar toppen i skytteligan

På spelfronten är det den allsvenska skytteligan som får det att klia rejält i fingrarna hos oss – ett specifikt spel.

Spelaren i fokus: BK Häckens Paulinho.

Brasilianaren är, utan tvekan, en av seriens absolut vassaste strikers; har en fantastisk näsa för målet. Det problematiska i det hela är de skadeproblem som förföljt honom under åren, men kan han undvika längre frånvarouppehåll och få kontinuitet i det hela är det försvinnande lite som tyder på att produktionen ska avstanna.

Hittills har Paulinho smällt in sex baljor på åtta spelade matcher – laget har nio – och är med det målet bakom båda Hammarbyarna Pa Amat Dibba samt Nikola Durdic. Talar emot dem är att HIF möjligen varit över molnen och att nedsidan prestations-, mål- och produktionsmässigt kan anses stor.

Vi får alltså hela 9,00 gånger pengarna för Paulinho att vinna skytteligan och det är ett rejält värdeklipp.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: –

Speltips: Paulinho vinner den allsvenska skytteligan 2018

Odds: 9,00

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier