24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Långtidsspel Premier League

Premier League-premiärerna är cirka tre veckor borta och vi passar redan nu på att leverera ett långtidsspel – med målskyttefokus, värt 6,00 gånger pengarna – till er läsare hos oss på Superspelen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Toppracet ser, som alltid, löjligt intressant ut i Premier League. De tre hetaste titelkandidaterna är Manchester City, Manchester United och Chelsea – om man frågar oddssättarna – men det finns andra konkurrenter som kan utmana; Arsenal, Tottenham och Liverpool framförallt. Big six.

Undertecknad ser Manchester United som kanske den hetaste. José Mourinho har fått mer tid på sig att spela ihop laget, som även på pappret ser starkare ut än vid samma tidpunkt förra året. Spets som värvats in; svenske Victor Nilsson Lindelöf i backlinjen och framförallt Romelu Lukaku i anfallet.

Blommar ut i United-dressen

Den vi tittar närmare på är Romelu Lukaku, som hämtats in från Everton. Kapaciteten i honom är enorm och han är redan nu en av världens bästa strikers. Sylvass i boxen och med bättre medspelare finns potential att blomma ut ännu mer.

Förra året blev han tvåa i skytteligan på 25 baljor – och då spelade han alltså i Everton. Endast Harry Kane var vassare med sina 29.

Och nu är vi inne på att han kan hamna på toppen av kullen…

Bra öppnades han Manchester United-äventyr också, som i sin andra halvlek i klubben – mot Real Salt Lake – hittade nätet i sin nya dress. Han verkar uppenbarligen nöjd med sin omgivning och uttryckt att José Mourinho redan gjort honom till en bättre fotbollsspelare.

Romelu Lukaku flest mål i Premier League 2017/18 synas till 6,00 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: –

Speltips: Romelu Lukaku flest mål i Premier League

Odds: 6,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier