30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Leeds – Port Vale 9 augusti

Det brukar bjudas på en rad skrällar i Ligacupen och vi har hittat en potentiell sådan när Leeds United och Port Vale möter varandra i den första rundan – och spelet är värt 4,75 gånger degen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

De lägre divisionerna i England har redan startat. Leeds har haft premiär i Championship och Port Vale i League Two.

Leeds vann den där premiären med 3-2 borta över Bolton Wanderers i en öppen och underhållande historia, som resultatet och rapporterna antyder. Faktum är att de tre målen framåt kom i den första halvleken. Snacka om rivstart!

Även Port Vale levererade i deras premiär; vann med 3-1 när Crawley Town besöktes. Detta trots ett litet bollinnehav, men det handlar ju om att göra någonting bra av det. Effektiv anfallsfotboll och ett solitt försvarsspel!

Båda klubbar har som målbilder att studsa uppåt i seriesystemet och potential finns, även om de inte är nedplitade som bland de främsta favoriterna. Med de positiva premiärerna blåser i alla fall varma vindar! Kan man leva vidare på det?

Krysset spelas

Ligacupen är en skrälltät cup, det är känt. Oftast kan det vara smart att blicka mot spelen till underdogens favör, snarare än favoriten – även om varenda match är unik med saker som rotation och motivation att ta hänsyn till.

Här tycker jag att Leeds presenteras som alldeles för stora favoriter. Nu må två divisioner skilja klubbarna åt, men skrällarna blir alltmer tänkbara i och med att de större pjäserna tenderar att ta lite lättare på cupen.

Med andra ord; rotation för Leeds? Utöver det kanske det kan vara lite svårt att hitta gnistan på den här nivån, även om spelarna utanför den normalt ordinarie startelvan vill visa framfötterna såklart.

Addera att svenske Pontus Jansson är avstängd för Leeds. Han brukar vara en klippa i försvaret.

Tajt och tillknäppt – Port Vale löser oavgjort?

Krysset spelas till 4,75 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 9/8

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,75

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier