28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Leicester – Burnley 2 december

Formstarkt möter formstarkt i Premier League under lördagen, klassisk avsparkstid, 16:00. Leicester City mot Burnley – en match som vi värderar som relativt öppen. Oddssättarna i deras tur, de ser värdskapet som alldeles för stora favoriter.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det som Burnley håller på med är rentav uppseendeväckande. På förhand, bottentippade – och nu med i racet om platserna ut i Europa. För närvarande hittas de på plats nummer sex i tabellen, med exempelvis så lite som en pinne upp till femman Liverpool.

Bättre och bättre tycks det också bara bli. Bortavinsten med 2-1 över AFC Bournemouth var den fjärde på de fem senaste matcherna och även i förlustmatchen mot Arsenal, 0-1, var man med bra. Målet släpptes in i den absoluta slutsekunden och det hade kunnat sluta helt tvärtom.

Leicester har fått upp huvudet på den övre tabellhalvan efter den lika oväntade som imponerande 2-1-vinsten över Tottenham Hotspur i veckan – en på alla sätt och vis hedersam prestation. Jamie Vardy och Riyad Mahrez blev målskyttar, båda i den första halvleken, och att de levererar är av största betydelse.

Burnley med ett suveränt bortafacit

Det som förut varit Burnleys problem har varit bortaspelet – att man inte förmått att nå upp i nivå på resande fot, inte ens i närheten av den man har hemma på Turf Moor.

Nu när de justerat även de, har de fått ut fasansfullt mycket mer, vilket tabellsituationen understryker. Enbart en bortaförlust under hela spelåret; däribland vinster över Chelsea, Everton och Southampton samt oavgjorda mot Liverpool och Tottenham. Det kan man inte snacka bort hur som helst…

Nu senast vann de med siffrorna 2-1 när Bournemouth besöktes. En mycket fint utförd fotbollsmatch.

Leicester må komma från en stärkande trea mot Tottenham, men de är inte alltid att lita på och känns inte alls lika stabila som Burnley. Skillnaden lagen emellan är ju trots allt på åtta poäng i tabellen.

Förstår inte för någonting i världen varför Burnley ska ses som såhär stora underdogs, i en match jag värderar som relativt öppen.

Den raka tvåan är superfin till 5,20 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 2/12

Speltips: Burnley vinner, rak tvåa

Odds: 5,20

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier