24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Leicester City – AFC Bournemouth 21 maj

Ett brutalt överodds är identifierat i den sista Premier League-omgången – från matchen mellan Leicester och AFC Bournemouth. Spelet, det är värt 4,00 x smeten.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Tio matcher bjuder söndagen på, när kapitlet Premier League anno 2016/17 ska avslutas. Det finns massvis av spelvärde att skörda och från King Power Stadium hittas vårt favoritspel till nuvarande odds, utan tvekan.

Här handlar det om nummer 11 och nummer 10 i tabellen – med andra ord två parter med Europaplatserna utom räckhåll och utan risk att trilla ur serien sedan en bra tid tillbaka. En till stora delar betydelselös match, men visst finns det en liten heder i att hamna på den övre kontra den undre tabellhalvan?

För att summera kalaset. Leicester har haft ett mellanår efter att ha plockat hem Premier League förra säsongen, som tippade att hamna sist av spelbolagen, och satsat fullt ut på Champions League där det blev en kvartsfinal. Nu är frågan; hur många spelare stannar kvar?

Bournemouth under Eddie Howe har ett superintressant projekt igång. Laget är ungt och talangfullt, i en långtgående utvecklingsfas. Att hamna i mittenskiktet av tabellen är ömsom väntat, ömsom ett styrkebesked.

Löjlig värdering av matchen – 4,00 i klar överkant

Vad sysslar de kära oddssättarna med? Det är en helt befogad fråga inför matchen. Nåja, för vår del är det bara att utnyttja.

1X2-marknaden står i skrivandets stund i 1,97-3,80-4,00 och där är det inte svårt att förstå åt vilket håll spelvärdet hittas.

Leicester verkar ha checkat ut och kommer knappast hinna ladda om batterierna efter den förnedrande hemmaförlusten mot Tottenham i veckan. 1-6 på tavlan! Det var som om spelarna redan åkt på semester.

Annat är det med Bournemouth, som steppat upp och levererar fantastiska resultat just nu. Inga tendenser till motivationsbrist. Schemat har inte varit det tuffaste, men tre vinster och ett kryss på de senaste matcherna är imponerande statistik.

Spelet blir kort och enkelt en rak tvåa – alltså till 4,00 x insatsen. Spelet plockas hos Betway eller LeoVegas (1 000 kr bonus!).

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, söndag 21/5

Speltips: Bournemouth vinner, rak tvåa

Odds: 4,00

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier