23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Leicester City – Leeds United 24 oktober

En svensk står i strålkastarljuset inför tisdagens cupmatch mellan Leicester City och Leeds United – och synas som målskytt till ett stort överodds i 4,90.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En division skiljer dem åt, men kommande år hittas med stor sannolikhet Leeds United, nu fyra i Championship, i Premier League. Uppflyttningsstriden är de bland de starkare kandidaterna i.

Skillnaderna ska därför inte överdrivas, särskilt när det handlar om cupspel och det därför kommer roteras åt båda håll. Som ni säkert vet; skrällarna brukar det vara tätt mellan i diverse cupspel, Ligacupen ej exkluderad.

Leeds hamnade i en liten dipp under slutet av september och början på oktober, för att nu senast bryta trenden – med stora besked. Tre raka förluster blev till en 3-0-vinst borta över Bristol City. En närmast helgjuten prestation, där man hittade rätt från start och spräckte nollan i den fjärde minuten.

Att Leicester har mer att bevisa än vad som åstadkommits hittills är tveklöst, men liksom motståndarna kommer de från ett bra resultat och en stark prestation. Swansea City värjdes undan med 2-1 på bortaplan och den står man förstås stärkta med.

4,90 är bra betalt

En målskytt, ja. Dessutom, en svensk sådan. Vi talar förstås om Malmö FF-sonen, Pawel Cibicki.

Speltiden i Championship har varit noll hittills för Cibicki och hans enda framträdande, då från start, var mot Burnley i cupen. 79 minuter blev det då, på spetspositionen, och han lyckades skapa en del oreda. Däremot ingen balja.

Fansen har höjt rösterna för att han ska starta här också, vilket mycket väl kan bli fallet. Och som spetsspelare i en match som Leeds absolut inte ska räknas vara utan chans i ska han förstås ses som en tänkbar målskytt. Det har han ju i sig och hans kvicka fötter och ofta smarta beslutsfattande kan ställa till med problem i hemmaförsvaret.

Hos LeoVegas, som spelet placeras hos, får vi pengarna tillbaka om han inte skulle starta matchen – en försäkring som är på sin plats i det här fallet.

Hur som helst, till 4,90 x såsen klipper vi till på ”anytime”-spelet.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, tisdag 24/10

Speltips: Pawel Cibicki målskytt ”anytime”

Odds: 4,90

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier