3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Leicester – Manchester United 23 december

En specialare, ett spelarkort, hämtas inför kvällens – avspark otraditionella 20:45 – Premier League-batalj på King Power Stadium, var Leicester City väntar för tabelltvåan Manchester United. Spelet, det är värt 3,75 x såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är sällan vi får se sen kvällsfotboll från Premier League, men härifrån är det alltså avspark 20:45, veckans sista PL-fajt, och den visas på Viasat Premium samt Viaplay. Ett perfekt sätt att sätta guldkant på dagen före dopparedagen?

Var står Leicester? Förlust på straffar i en match de stod upp väl i blev det i veckans cuphistoria mot Manchester City. Att falla med 0-3, dessutom hemma, mot Crystal Palace dessförinnan var en käftsmäll. Det följde också upp fyra raka vinster, så man kan enkelt slå fast att det svänger rejält om Leicester.

Även Manchester United kommer från ett uttåg ur Ligacupen. Detta efter att ha fallit med 1-2 borta mot Bristol City, i vad som var Zlatan Ibrahimovics första start sedan comebacken, och även första mål. Prestationen annars? Relativt blek. Tar förstås tid att komma in i tempot.

Med andraplatsen som nuvarande utgångspunkt, är fokus på att hålla motståndarna nedan på avstånd, snarare än att blicka uppåt. Manchester City ser helt enkelt ut att vara för bra för att ens kunna sättas press på.

Varnades senast – saknar tajming?

Paul Pogba spelade sin första match på cirka två veckor, efter att ha varit avstängd, mot Bristol City och vi fick se glimtar av hans kvalitéer, absolut. Till och med så att han var en av planens bästa spelare.

Men! Det blev en del slarv och bolltapp från hans sida. Också varnades han i matchernas slutminuter.

Om tajmingen inte är helt hundra, kan Pogba, ur sin utsatta position på mittfältet, hamna i en del kluriga situationer – särskilt mot ett Leicester som ställer om snabbt och effektivt. Varnas på nytt?

Unibet är oerhört generösa när de erbjuder oss 3,75 gånger degen för att Paul Pogba får syna minst ett kort i matchen. Det klipper vi till på utan att blinka.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, lördag 23/12

Speltips: Paul Pogba får ett kort – ja

Odds: 3,75

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier