28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Leicester – Stoke 24 februari

Lördagsmatch i Premier League med start redan 13:30 – Leicester City mot Stoke City. ”The Foxes” ska ha toppchans här, menar vi, och speltipset ska mer än trippla ert investerade kapital.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Katastrof. Ren och skär katastrof. Situationen blir alltmer pressad och desperat i Stoke, som är ett av årets största fiaskolag i Premier League. De kändes förvisso inte superheta inför spelåret – men en nästjumboplats? Det är under all kritik i den här konkurrensen.

Att nämna är dock att en handfull lag är inblandade i den så ångestladdade bottenstriden. ”The Potters” har bara två pinnar som skiljer dem från den säkra delen av tabellen och samtliga lag på den undre tabellhalvan ska ses med en överhängande risk att trilla ur serien. Kan sluta exakt hur som helst.

En sak är i alla fall säker: Stoke måste upp i nivå! Kvickt!

Leicester står starkare, till och med som åtta i tabellen. De har visat sig vara förtjänta av den här platsen på den övre tabellhalvan och med lite flyt – mycket beroende på hur det går i övriga turneringar – skulle de kunna få en plats ut i Europa. Laget är hela tio poäng före just Stoke i tabellen och är även klara för kvartsfinal i FA-cupen – också en möjlig väg ut i Europa. Där ställs de mot Chelsea.

Sviktande moral i Stoke

Ur aspekten motivation kanske man skulle kunna påtala fördel för Stoke, när de är så pass mycket mer desperata – men ännu är det tidigt att på allvar börja väga in det, medan Leicester inte har annat än seriespelet att tänka på de närmsta veckorna.

När 1-1 i en hemmamatch mot Brighton & Hove kan tituleras som ett fall framåt – då förstår ni hur det står till i Stoke. Det är vad de kommer från.

Och det är bortaspelet som är den verkliga mardrömmen. Facit: ett kryss och sex förluster sedan slutet av november månad. Bortafacit, allt som allt, i Premier League: 1-3-9 och en målskillnad om 11-32.

Den här typen av matcher brukar Leicester trivas väl i – och vi har svårt att se dem svika mot ett Stoke i urusel form liksom sviktande moral. Inte sällan de faller ihop som ett korthus så fort det blåser lite motvind.

Hemmavinst – med klara siffror? Leicester spelas med -1,5 mål (asian handicap) till mycket fina 3,05 gånger pengarna hos LeoVegas.

Spelet prickar om Leicester vinner med minst två mål. Förlust på det vid övriga scenarion.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:30, lördag 24/2

Speltips: Leicester -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 3,05

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier