20/10 2018 Speltips West Ham Tottenham

Speltips och odds: Leicester – Watford 6 maj

Helgen tjuvstartas lite såhär under fredagseftermiddagen – och vi tar sikte på matchen mellan Leicester och Watford och bjuder på ett speltips. Oddset? Massiva 6,50x!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gnistan är borta på flera håll och kanter, eller snarare framförallt i mitten av tabellen. Ja, som det alltid blir under slutspurten av seriespelen – Premier League ej undantaget.

Detta öppnar dock inte sällan för värdeluckor, när spelbolagen, dess bookies och marknaden ofta är lite mer namnfixerade. Motivation spelar faktiskt ofta en betydande roll när värdemarginaler jagas.

Här är det två lag utan speciellt mycket att spela för som möts – båda på 40 inspelade pinnar och bekväma mittenplatser i tabellen. Risken att trilla ur är borta sedan en lång tid och Europaplatserna har de inte ens varit aktuella för.

Formen? En del upp och ner – för såväl Leicester som Watford.

Galen tvåa

Här spelar motivationsfaktorn en roll som betyder att matchen blir klart mer oviss och därför förvånas jag starkt av att Leicester plitats ut som så enormt stora favoriter. Det är nästan som man kunde tro att det var toppen mot botten.

Det är bara att ta en närmare titt på 1X2-marknaden: 1,60-4,20-6,50.

Låt oss upprepa – det är två klubbar som står på exakt samma antal poäng, och som inte heller har någonting att spela för i praktiken. Dessutom kan det såklart spela in med Leicesters uttåg ur Champions League; att det innebär svårigheter att hitta den där gnistan.

Det må ha blivit en 1-0-vinst borta över West Bromwich senast, men Leicester är förbannat ojämna och innan dess hade fem raka vinstfria matcher radats upp.

Gästande Watford har blivit nollade i 180 raka minuter, det vill säga två matcher, men är precis som Leicester – upp och ner. Tre vinster och tre förluster på de sex senaste bataljerna.

Det här ser jag som en öppen historia – spelbolagen, oddssättarna och marknaden tänker helt annorlunda, vilket öppnar upp stort värde för oss.

Den raka tvåan landar vårt val på – till 6,50 gånger pengarna. Betway är platsen.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 6/5

Speltips: Den raka tvåan, Watford vinner

Odds: 6,50

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier