2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Levante – Real Betis 26 februari

Det är med fantastisk spelform som vi på Superspelen hämtar kraft och levererar ett nytt speltips, nu inför Levante – Real Betis. Det är värt hela 6,00 gånger såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ny vecka, nya matcher och nya spelmöjligheter. Halleluljah!

Denna match blir startskottet för en fullspäckad arbetsvecka av spansk fotboll, också måndagens enda match.

Gäller här är botten mot mitten på Estadio Ciudad de Valencia. Levante slåss med näbbar och klor för deras kontrakt och är för närvarande på platsen precis ovanför den trio som trillar ner i andradivisionen. Dit ner – en pinne. Och det med en match mindre spelad än dem. Toppchans att rycka ifrån därmed.

I samma veva hoppas Real Betis ta nya kliv mot tabellens Europaområde, även om det blir svårt att nå dit i den här konkurrensen. Åtminstone blir det en bekväm plats i mittenskiktet – och Real Betis får tituleras vara ett utropstecken. Ömsom för resultaten och ömsom för hur de skördat dessa. Mer om det senare.

Att åka av!

När Real Betis kommer ut rätt i matcherna, då blir det att åka av. De spelar stundtals en rentav underbar anfallsfotboll för den neutrala att beskåda. När proppen åker ur, då åker den ur med besked!

Allt som allt har det blivit 41 mål på 24 seriematcher – ett facit som verkligen sticker ut för ett mittenlag. Det är exempelvis lika många som tabelltvåan Atlético Madrid kan stoltsera med på en match mer spelad.

Här väntar ett Levante helt ur form. De har inte vunnit på 12 matcher och släppt in minst två baljor i fem raka. Minst tre i två. Onekligen problematiskt, försvarsspelet – och kontraktet blir i större och större fara.

Sist stod Real Betis för hela tre baljor hemma mot Real Madrid – en 3-5-förlust – och det följde upp två segrar. Något typ av momentum har de med andra ord.

Gillat starkt oddsen till Real Betis favör och vi ser chansen att skruva upp svårighetsgraden några snäpp. 6,00 gånger pengarna för att de ska stå för minst tre strutar är helt klart värt att syna. LeoVegas är platsen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 26/2

Speltips: Real Betis över 2,5 mål

Odds: 6,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier