12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Liverpool – Burnley 16 september

Superskrällen Burnley besöker ett svajigt Liverpool på Anfield under lördagen, avspark 16:00, och då ställer vi oss inte alls främmande till en storskräll – och en 6,50-oddsare faller vårt val av spel på.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Upp och ner. Offensiv leverans, tunt defensivt. Liverpool fortsätter svaja – och den senaste veckan har varit hemsk. Först en 0-5-förlust mot Manchester City på Etihad Stadium och därefter tappades 2-1 till 2-2 i veckans Champions League-batalj mot Sevilla, trots att man skapade en herrans massa för att sätta spiken i kistan. Roberto Firminos straffspark måste ha tärt värst.

Nu är det nytt fokus från Liverpool och pressen att vinna är där, dels ur den aspekt att man är enorma favoriter, men också för att inte hamna på efterkälken mot toppkonkurrenterna i serien.

Burnley var inför spelåret tippade i den absoluta botten som en av de främsta kandidaterna att bli en del av bottentrion – och det är de kanske fortfarande. Serieupptakten har dock varit mycket lovande och de prestationer som sticker ut är när Chelsea besegrades på Stamford Bridge samt krysset mot Tottenham på Wembley Stadium.

Känslan: krysset

Är det någonting som Burnley bevisat är det att de har kapaciteten att på allvar skrälla när svårighetsgraden höjs – och är det någonting Liverpool bevisat är det att de kan falla ihop som ett korthus. Defensiven är katastrofal och där får Jürgen Klopp och ledningen rättfärdigad kritik att inte bygga truppen på ett smartare sätt.

Nu har Liverpool haft ett tätt spelschema till följd av CL-spelet, varpå de kan komma till spel med något tunga ben och dessutom med något bräckt moral och självförtroende.

Bortalaget är försvarsstarkt och har varit effektivt i det offensiva spelet, inte minst mot Chelsea och Tottenham. De insatserna ökar såklart tron på att det är möjligt – att ställa till med en skräll även på Anfield.

Får känsla för krysset och spelar det till 6,50 x såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 16/9

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 6,50

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier