28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Liverpool – Chelsea 25 november

En nutida klassiker – Liverpool mot Chelsea. Lördagens sena match är en höjdare utan dess like och från Anfield har ett speltips till överdrivet bra betalt hämtats hem.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

18:30 tas avsparken från Anfield och platserna att se matchen på är Viasat Premium, Viasat Ultra HD eller Viaplay. Andra alternativ finns väl inte på världskartan? Här kommer det bli att åka av…

Försvarsspelet är det eviga diskussionsämnet runt Liverpool och om veckans tapp mot Sevilla, där 3-0 blev till 3-3, i Champions League inte var nog till bevis varför det är befogat – vad är då det?

Trots allt är det med bättrad form som Liverpool. Innan krysset mot Sevilla hade de vunnit fyra matcher efter varandra, alla med tre baljors marginal. När Liverpool når sina höjder, då är de suveräna. Annat kan inte påstås.

Mästarna Chelsea är trea i tabellen, två pinnar och platser ovanför Liverpool. Med andra ord är det en betydelsefull match för striden om Champions League-platserna. Även de är i en uppåtpekande spiral, efter en lite sämre period. Gäller att befästa deras position i toppskiktet. Men titeln? Den blir svår att lösa. Glappet till suveräna Manchester City är på nio pinnar…

Galet odds

Det är alltid spännande när storklubbarna i Premier League möter varandra, inte minst nu när det verkar som att den engelska fotbollen på allvar är redo att utmana ute i det europeiska finrummet återigen. Och denna match är långtifrån något undantag.

Och som pricken över i:et har vi lyckats identifiera ett exceptionellt starkt speltips inför matchen…

När Liverpool svajar till, då svajar de verkligen till. 0-3 i andra halvlek mot Sevilla talar sitt tydliga språk och det är sannolikt lättare sagt än gjort att återhämta sig efter ett sådant debacle, speciellt nu när matcherna duggar så pass tätt.

Över det hela värderar jag dessutom Chelsea som det bättre fotbollslaget. De är tydligare organiserade i försvarsspelet, samtidigt som de också har spelare som kan stå för det där lilla extra framåt.

Risken är att oddsen kommer justeras närmare avspark och vi väljer därför att trycka ut det här spelet redan nu, torsdag eftermiddag.

Den raka tvåan plockas till 3,65 x såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag, 25/11

Speltips: Chelsea vinner, rak tvåa

Odds: 3,65

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier