28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Liverpool – Huddersfield 28 oktober

Och det är samma visa. Om, och om, och om igen… Liverpool fortsätter överskattas av spelbolagen och dess oddssättare när de får för värdskapet mot ett småjobbigt Huddersfield Town. Slår på stort med en skräll?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Klassisk avsparkstid, 16:00. Lördagen är fullspäckad med underbar fotboll från hela Europas hörn! Att spela på Liverpools matcher har blivit lite av en favorit här på Superspelen och här fortsätter vi med det.

Hur som helst, lite allmänt om matchen. Liverpool är hårt pressade – som om de inte var det för ett par veckor, månaden sedan… – när de halkat ner till en anonym niondeplats i tabellen. Jürgen Klopp känner sannolikt hur udden spetsas mer och mer åt hans håll. Med cupen, Champions League och Premier League – ynka två vinster på de tio senaste matcherna.

Huddersfield studsade upp i Premier League med små förväntningar; här skulle endast kontraktet lösas. Allt annat är en bonus. Det är klart att de fortfarande är i den där riskzonen, men 12 inkasserade poäng på nio matcher är mer än i acceptabelt – utifrån deras kravbild. Det är faktiskt bara en pinne bakom just Liverpool.

Ett drömodds

Femdubbla insatsen. Det får vi alltså för att Huddersfield ska undvika att förlora – ett makalöst överodds. Annat kan inte påstås, så opålitliga och svajiga Liverpool faktiskt är.

Vi återupprepar: två vunna på tio möjliga! Underkänt så det ryker om det, för en klubb som har som målbild att utmana om titeln och kanske framförallt Champions League-biljetterna. Den stora akilleshälen – försvarsspelet.

Det slutar aldrig slarvas – och det är uppenbart att försvarslinjen är för dålig. Håller den, i defensiva mått mätt, ens PL-klass?

Och Huddersfield står för motståndet – ett lite svårspelat Huddersfield. De hamnade i en nedåtpekande spiral, formkurva, nyligen, men stod för en briljant prestation när Manchester United besegrades och fick deras förlustnolla spräckt senast. 2-1 slutade matchen och det stärker upp nykomlingarna rejält.

Och vi tar det på nytt – 5,00 gånger pengarna. För att Liverpool INTE ska vinna matchen. Ett drömodds, menar vi. Dubbelchansen X2.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 16:00, lördag 28/10

Speltips: Dubbelchansen X2

Odds: 5,00

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier