24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Liverpool – Leicester 30 december

Fyrdubbla insatsen? Tackar, tackar! Ett mycket intressant målspel testas när Liverpool och Leicester ska kraftmäta mot varandra. Det som lockar oss; bortamålen. Speltipset hittar ni nedan.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Lördagsfotboll från Premier League! 16:00 är det alltså Liverpool mot Leicester på Anfield – en match som det finns stora förhoppningar på att bli 90 underhållande och fartfyllda minuters fotboll.

Rent sportsligt är det, som alltid numera, en riktigt viktig match för Liverpool. De är tätt jagande av Arsenal samt Tottenham, när det är i princip helt öppet om Champions League-platserna – en som de håller för närvarande, som fyra i tabellen.

Senast blev det en 5-0-kross av Swansea. Nu hoppas man kunna ta med farten från den matchen hit.

Leicester kommer till spel med en nedåtpekande formkurva och det var med stor besvikelse som de föll med uddamålet mot Watford senast. Men att nämnas; det kunde slutat helt annorlunda. Skapades mer än tillräckligt för att sätta minst två baljor.

Passerat linan 4/6 senaste inbördes mötena

Målet? Alltså att fyrdubbla det investerade kapitalet. Detta med ett spel som vi betraktar oss få klart överbetalt för.

Leicester är i en lite tuffare period, men undertecknad känner inte särskilt stor oro å deras vägnar. Senast mot Watford var det med stor besvikelse det blev en 1-2-förlust. Som matchen utvecklades kunde det dock kunnat sluta helt annorlunda och chanser skapades åtminstone.

Dessförinnan; kryss och två mål framåt mot Manchester United och det följde upp en straffsparksförlust mot Manchester City i cupen. Starka insatser, trots allt – mot två av seriens tuffaste motståndare.

Offensivt har Leicester flera nycklar att luckra upp motståndarförsvaren med…

Liverpool är i suverän form, men kan tappa det totalt i vissa matcher. Försvarsspelet är, trots att det bättrats på de senaste veckorna, en rejält svag punkt i laget. Mot ett Leicester som är lite av specialister på att ställa om, då kan de få svettas vid åtskilliga tillfällen.

Vid fyra av de sex senaste inbördes mötena har Leicester hittat nätet vid minst två tillfällen. Att vi får 4,00 x fläsket för det här är ett brutalt överodds – och det vill vi inte för någonting i världen missa att utnyttja.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 30/12

Speltips: Leicester över 1,5 mål

Odds: 4,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier