28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Liverpool – Manchester United 14 oktober

Lördagens odiskutabelt hetaste händelse är det bitska rivalmötet mellan Liverpool och Manchester United – och det är därför med extra glädje som vi tycker oss få enormt spelvärde uppdukat av oddssättarna, i bland annat ett spel till 6,00 x insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En av de mest klassiska av matcher i England är just dessa – Liverpool mot Manchester United. Avsparken är redan 13:30 – så ni inte missar spelstopp och matchen som helhet! – och matchen visas på Viasat Premium, Viasat Ultra HD i toppkvalitet och Viaplay.

De flesta kan komma överens om att det här blir Liverpools sista chans – om de skulle förlora här, eller kanske bara tappa i form av ett oavgjort resultat, är titeln utom räckhåll. Redan såhär tidigt in på säsongen skiljer sju poäng dem från tabelltvåan, just Manchester United, samt ettan Manchester City.

Manchesterklubbarna har ryckt ifrån resten av tabellen och utifrån vad de visat hittills är det väl tveklöst – att de håller en klass för sig? Båda lagen ser löjligt starka ut, med klart bättre spetskvalitéer än konkurrenterna.

Hur ska United kunna stoppas? Även i Champions League står de starkt; vunnit med tre måls marginal i de två inledande matcherna mot Basel respektive CSKA Moskva. I Premier League – sex vinster, ett kryss och noll förluster.

Vad är det på tal om?

Liverpool som favoriter – vad är det på tal om? Vi ser chansen att skruva upp nivån rejält till följd av spelbolagen och dess oddssättares skeva värdering av den här superbataljen.

Den här matchen borde passa ett Manchester United under José Mourinho väl. Att ställa upp försvarsbussen och kontra effektivt, det är på pricken hans specialitet – och så extremt sårbara som Liverpool varit vid bolltapp under spelåret kan vi inte annat än att se bortalaget som favoriter, till och med klara sådana.

Detta, Liverpools svajighet, kunde vi se svart på vitt när Liverpool förlorade med 0-5 borta mot Manchester City…

Hela åtta av Uniteds nio vinster under säsongen har kommit med minst två baljors marginal, ofta större än så. Alla delar klickar utmärkt och framme i banan finns en Romelu Lukaku som gör exakt allt rätt.

0-2/3?

Manchester United -1,5 mål (asian handicap) satsas på till makalösa 6,00 x insatsen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:30, lördag 14/10

Speltips: Manchester United -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 6,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier