28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Liverpool – Newcastle 3 mars

Smaka på den här: en 4,70-oddsare inför Liverpool – Newcastle United FC! Vi understryker hur stort spelvärdet är här och rekommenderar alla att ta del av det speltips som presenteras nedan.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Observera att det här är en av den sena lördagsmatchen i Premier League, där avsparken beräknas tas 18:30. Vill ni se den? Då är det bara att knäppa på Viasat Premium eller Viaplay – med inför-, under- och eftersnack.

Det är i absolut toppform som Liverpool kommer tillbaka till Anfield direkt efter 4-1-krossen av West Ham United och dessförinnan 5-0-ditot av Porto i Champions League, då även på bortaplan.

Tredjeplatsen står Liverpool på för närvarande och är, i alla fall just nu, ett av seriens bästa lag. När de levererar på en nivå som denna är de en fröjd att skåda, fantastiskt underhållande, men vi ska inte helt förblindas av de senaste veckorna. När Liverpool väl dippar ihop, då är det sällan vackert.

Newcastle är, liksom alla på den undre tabellhalvan i Premier League, hårt ansatta och pressade för att lösa kontraktet. De har dock fått ett rejält uppsving och den enda förlusten av de åtta senaste seriematcherna kom med 1-3 borta mot Manchester City. Knappast ett resultat att skämmas över heller, för den delen.

Men ja, angående pressen – bara två pinnar har de ner till bottens trio. Att slappna av finns inte på världskartan, utan det är bara att fortsätta framåt. Undertecknad värderar deras chanser att överleva som stora.

Gästerna med första baljan – till 4,70

Det finns inte annat än att förundras och imponeras av dagens Liverpool, med den offensiva frejdigheten och de senaste rena krossarna. De slår aldrig av på takten, utan – kör, kör och kör!

Dock ska vi åter nämna att Liverpool kan dippa ihop och trots flera nollor på sistone, har de släppt till en hel del målchanser och resultaten blir således lite missvisande i det hela.

Newcastle är, just nu, ingen lättviktare eller drömmotståndare. Som nämnt: bara en förlust på de åtta senaste matcherna och den kom alltså mot serieledande och dominanta Manchester City. Spelet ser även det klart bättre ut. Uppsvinget är de förtjänta av.

I rådande form kan vi se Newcastle ställa till med problem för Liverpool och om hemmalaget inte spräcker nollan tidigt, då kan de tendera att bli lite framåtlutade – och såras hårt för det.

Glömmas bort ska inte heller att Liverpool haft otroligt svårt mot ”The Toffees” de senaste åren. Bara två av de sju senaste inbördes mötena har de segrat i.

Första målet i matchen: Newcastle spelas till mycket fina 4,70 gånger pengarna hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag 3/3

Speltips: Första målet: Newcastle

Odds: 4,70

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier