30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Liverpool – Spartak Moskva 6 december

Spartak Moskva – är de helt körda i den så betydelsefulla matchen mot Liverpool på Anfield? Icke, tror vi! Spelet som hämtas hem är värt 4,15 x fläsket och är av underbyggt av våra skrälltankar.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Liverpool på nio pinnar.
Sevilla på åtta.
Spartak Moskva på sex.
Och till sist; Maribor på två.

Och om Spartak Moskva vinner den här matchen, även om det är med uddamålet eller klara siffror, passerar de Liverpool. Snacka om att det är rörigt i grupp E…

Det kan sluta exakt hur som helst, även om Liverpool, på hemmaplan, räknas som stora favoriter här. De har det bättre materialet, en offensiv i världsklass och formen är mycket fin.

Även Spartak Moskva har emellertid visat prov upp formbesked. Fyra av de fem senaste matcherna har de vunnit. Dessvärre kom övrigt resultat, 1-1 hemma mot Maribor, i Champions League och om man istället hade vunnit den skulle utsikterna vara klart bättre i kampen om slutspel.

Öppnar starkt – chockar Liverpool?

Letar man efter storskrällar, är det inte sällan bra att skörda värdet på Liverpools motståndare. När de hamnar fel defensivt, då svajar det till rejält. Så blir det med en trupp som är så pass felbalanserad.

Nu har Liverpool kraften att slutforcera i en match som denna, särskilt eftersom Spartak Moskva är pressat att vinna, men vi ställer oss inte främmande till att de kan komma att bli småchockade och ställas inför problem från start.

I enskilda matcher har ryssarna visat att de är ett hot. Se bara 1-1-matchen mot Liverpool hemma. Där fick de också in matchens första balja redan i den 23:e minuten. Tror det passar dem väl att möta ett motstånd som Liverpool; som spelar oerhört framåtlutat, men är oerhört sårbara vid bolltapp.

Så, vad blir slutsatsen? Flera spel är av intresse, bland annat målöverspel – men vi känner att det bästa alternativet, för oss som vill höja svårighetsgraden, är ett annat…

Första målet: Spartak Moskva. Oddset är 4,15 och det presenteras av Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 6/12

Speltips: Spartak Moskva första målet i matchen

Odds: 4,15

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier