24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Ludogorets – Hapoel Be’er Sheva 2 augusti

Det blir korta tankar till kvällens Champions League-kval. 20:30 tar Ludogorets emot Hapoel Be’er Sheva i returmötet som de inleder i brant uppförsbacke. Faller de på nytt – eller kan de komma tillbaka?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Bulgariska dominanterna mot de israeliska dito är vad vi har här.

Från första matchen leder Hapoel Be’er Sheva – i min bok; lite oväntat – med 2-0 och det innebär att de är storfavoriter till att avancera vidare från det här dubbelmötet. Det är ju inte bara två baljor att hämta in för Ludogorets, utan de måste se till att undvika att släppa in mål – annars måste de stå för minst fyra mål framåt.

Vänder och vinner – till 5,00

Trots den prekära situationen tycker jag att Ludogorets ska ha en fullt acceptabel chans att vända, vinna och ta sig vidare i Champions League-kvalet.

Israelisk klubbfotboll bör absolut inte överskattas – och jag håller Ludogorets som den bättre parten. Lite oflyt att de föll med två mål i det inledande mötet.

Ludogorets har dessutom stora kvalitéer på hemmaplan; vände 1-2 från bortaplan till 5-3 hemma mot Zalgiris i den senaste kvalrundan. Förra året fick vi bekanta oss med dem i CL-gruppspelet, där de kämpade på starkt och stod för en 1-3-förlust mot PSG, 2-3-dito mot Arsenal och 0-0 när Basel kom på besök. Starka siffror!

4-0?

Ludogorets att avancera vidare spelas till 5,00 gånger degen hos LeoVegas. Ett enormt värdespel!

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:30, onsdag 2/8

Speltips: Ludogorets avancerar vidare

Odds: 5,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier