23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Luxemburg – Bulgarien 10 oktober

Grupp A:s huvudfokus är inför de avslutande matcherna är knappast den mellan Luxemburg och Bulgarien, men här på Superspelen riktar vi in oss på den – i jakten på spelvärde, som vi tycker oss ha hittat. Oddset? 6,05.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

De matcherna som är av sportsligt värde är de Frankrike – Vitryssland samt Holland – Sverige i och med att dessa kommer avgöra den nation som kommer direkt till VM 2018 och den som får spela playoff. Men nog om de matcherna… Ute efter speltips till Sveriges match? Klicka här!

När Bulgarien värjde undan nämnda Sverige med 3-2 tändes en liten gnista – att playoffplatsen faktiskt inte var omöjlig att nå. Men lika snabbt släcktes hoppet, efter att ha förlorat med 1-3 borta mot Holland och senast blev det en uddamålsförlust när Frankrike reste till Sofia, 0-1.

För kvaltabellen betyder detta att Bulgarien, oavsett utfall i tisdagens matcher, kommer landa på fjärdeplatsen. Exakt vad man kunde vänta, mer eller mindre.

Luxemburg har möjligen lite mer att spela för och eftersom de redan på förhand visste att de inte kommer slåss om mästerskapsplatserna är det ingenting speciellt i sig med matchen och att hitta motivationen ska inte vara svårt. Ni vet, klassiska – match för match. Halvlek för halvlek. Och så vidare…

Förlorat fyra av fyra matcher borta

Räknar inte bort Luxemburg inför matchen och att de blivit för kraftiga underdogs är tveklöst, menar jag. 6,05 x insatsen för den raka segern – drömmer jag?

Nu ska de förstås vara klara underdogs, men i min bok ska oddset på spelet inte krypa upp långt över den fyrdubbla insatsen. Det här har helt enkelt tagits till överdrift. Bulgarien är nämligen också oerhört begränsade…

För att sätta detta i siffror; på bortaplan har Bulgarien förlorat fyra av fyra kvalmatcher, bland annat med 1-2 mot Vitryssland, som står på samma antal pinnar som just Luxemburg.

Luxemburg följde upp det makalösa 0-0-krysset mot Frankrike med att falla med förnedrande 0-8 mot Sverige senast. Tär såklart på självförtroendet, men det var också i en betydligt tuffare match än denna.

Omvända mötet slutade 4-3 till Bulgarien – en match de dock var illa ute i. Vinnarbaljan kom på stopptid.

Luxemburg att vinna är värt att testa. Bästa oddset erbjuds av Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 10/10

Speltips: Luxemburg vinner, rak etta

Odds: 6,05

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier