30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Lyon – Monaco 13 oktober

Vi hoppar framåt i schemat och siktar in oss på fredagens Ligue 1-batalj mellan storklubbarna Lyon och Monaco på Groupama Stadium, varifrån vårt speltips betalar 2,90 x såsen. Vilket det är – hittar ni nedan.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Om – sannolikt blir det inte så – Paris Saint-Germain ska kunna pressas i den franska titelstriden, är det väl Monaco, också mästare, som är den enda tänkbara uppstickaren? Dels håller resten av serien extremt många klasser sämre nivå och just Monaco är de som har lite känn; tre pinnar upp till toppen av kullen.

Därför måste tappet mot Montpellier precis före uppehållet som varit, där 1-1-baljan släpptes in på stopptid, ha suttit extra illa för Monaco. Tre pinnar är mer eller mindre ett måste – men tror ens de själva att ett PSG med spelare som Neymar och Mbappé ska kunna utmanas?

Lyon är en av de klubbar som ska utmana om i alla fall Europaplatserna, med den historia och det material som finns. De har dock inte visat upp deras bästa sida under serieupptakten, särskilt innan landslagsuppehållet – med Europa League inräknat, inte en enda vinst på de fem senaste matcherna, fyra oavgjorda och en förlust.

Radamel Falcao med 12 mål på åtta matcher

Försvarsspelet har sett oroväckande svajigt ut för Lyon. Det är bara att titta på de senaste seriematcherna; tre insläppta mot både Angers och Dijon, som är av bottenmaterial i serien. Fem raka utan förlust.

Då kan man förvisso påstå att uppehållet kommit vältajmat för Lyon och det finns väl en viss sanning i det, men det är klart att sviterna fortfarande sitter i. Hur bra är man egentligen? Hur ska försvarsspelet fås ordning på? Mängder av frågor som behöver besvaras.

Och om försvarsspelet inte klickar betydligt bättre här mot Monaco, vars omställningsspel är utsökt, kan det smälla rejält. Gästerna trivs bra med att kunna lämna bort taktpinnen och sedan blixtra till när chanserna dyker upp. Att ha en anfallare som Radamel Falcao, makalösa 12 baljor på åtta seriematcher, är dessutom tacksamt…

Visst kliar det i fingrarna när vi får 2,90 x insatsen uppdukat för den raka tvåan? Polletter in! Bethard med oddset.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, fredag 13/10

Speltips: Monaco vinner, raka tvåan

Odds: 2,90

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier