16/10 2018 Sverige Slovakien Speltips

Speltips och odds: Malmö FF – FK Vardar 12 juli

Malmö FF, det är det svenska hoppet i Champions League och i den andra kvalrundan står makedonska Vardar för motståndet – och då investerar vi i en 7,50-oddsare på en viss specialmarknad.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Krysset mellan Blåvitt och Halmstad hittade in till fantastiskt fina 5,20 efter 1-1 på Gamla Ullevi. Nu hoppas vi kunna fortsätta tälja kulor till er läsare.

En relativt tuff lott blev det för MFF, men favoritskapet är stort och annat än avancemang vore ett fiasko. Över 180 minuter borde faran vara undanvärjd. Exempelvis står Vardar att avancera vidare i 3,40 x såsen hos Bethard (1 250 kronor bonus).

Vardar dominerar den makedonska klubbfotbollen fullt ut; vinner serien år efter år och plockade exempelvis hem kalaset med 13 pinnar ner till närmsta konkurrent i den serie som avslutades i slutet av maj. Nu har man haft uppehåll och det kan betyda att tajmingen inte är lika bra som den annars skulle kunna vara.

Vänder – och vinner?

En sak som imponerar stort med Malmö är vilken vinnarkultur de fått in i truppen – och hur man ofta vinner matcher utan att spela överdrivet bra. För närvarande domineras Allsvenskan.

Matcherna öppnas inte sällan lite trevande, för att det bara ska bli bättre och bättre. Vid flertalet tillfällen har de vänt underläge till seger under matchernas absoluta slutspurter, från minut 70 och framåt.

Vi är lite inne på att Vardar kan få MFF lite ur balans, men att det efter 90 minuter ska vara svårt för dem att hålla emot.

Därför spelas Malmö att vända och vinna till mycket trevliga 7,50 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, onsdag 12/7

Speltips: Malmö vänder och vinner

Odds: 7,50

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier