3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Malmö FF – Hammarby 17 september

Att påstå att serieledande Malmö FF håller på att slarva bort den titel som sett så säker ut vore att ta i, men viss press finns i alla fall på skåningarna. Kan de hitta tillbaka på rätt spår när Hammarby kommer till Swedbank Stadion?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ja, som håller på och kommer att hända i MFF framöver är svårt att sia, men en sak kan slås fast – och det är att mycket mer krävs än det som visats upp den senaste tiden; en pinne på tre matcher.

Förstaplatsen bör väl ändå inte vara i fara, eller? Sju poäng skiljer ner till närmsta konkurrent i Djurgårdens IF – observera att speltipset är skrivet före deras match mot Örebro – men skulle det bli en förlust här mot Hammarby, ja, då ser det plötsligt intressant ut i titelstriden på nytt.

Flera hack neråt i tabellen, till niondeplatsen mer bestämt, hittas alltså Hammarby. De är utan chans på Europaplatserna och i praktiken är det således lite att spela för – en plats på den övre tabellhalvan. Ännu ska detta dock inte påverka motivationen hos spelarna, när så mycket återstår av serien.

Krysset är värt att investera i

Spelet snurrar inte på i närheten av lika friktionsfritt för Malmö för närvarande och vissa tendenser så kallad guldfrossa syns till. Det är bara att titta på resultaten:

Örebro – Malmö: 2-1
Malmö – IFK Göteborg: 2-2
AFC Eskilstuna – Malmö: 3-1

Det är närmast omöjligt att känna igen MFF och som det ser ut kan det vara på sin plats att slå på stort i form av skrällspel.

Hammarby må inte ha samma stjärnglans som motståndarna, inte ens i närheten, men är fortfarande kapabla och i Allsvenskan duggar skrällarna trots allt relativt tätt. 08:orna har fyra raka matcher efter varandra utan att ha förlorat; tre kryss och en vinst. Kan hålla det tajt här?

Att vinna på Swedbank Stadion är svårt, men ett kryss kan Hammarby säkerligen resa hem med…

Oavgjort, rakt kryss, spelas till massiva 4,90x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag 17/9

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,90

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier