2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Malmö FF – IFK Göteborg 27 augusti

Hur står det till med formen i Malmö FF? Det är svårt att sia. När serieledarna får besök av ett pånyttfött IFK Göteborg på Swedbank Stadion, lockas vi av ett litet skrällspel – till oddset 4,40.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Tio matcher är kvar av årets allsvenska och Malmö FF leder serien med samma antal pinnar. Titeln är med andra ord redan i hamn, det kan vi väl slå fast?

Det är dock från en urusel insats som MFF kommer till spel. De förlorade, på bortaplan, med 1-3 när tabelljumbon AFC Eskilstuna, som ändå ser allt bättre ut, stod för motståndet. Svårt sårade blev de, Malmö.

Sedan rockaden på tränarposten har Blåvitt hittat tillbaka och levererat bra fotboll och resultat. De tre senaste matcherna har landat i två vinster – över Elfsborg och AIK – samt oavgjort i derbyt mot Häcken. Imponerande!

I veckan kommer båda parter från avancemang till Svenska Cupen-gruppspelet. Malmö vann över Trollhättan med fyra mål mot ett medan IFK Göteborg plockade ner Landvetter IS med 5-0.

Oavgjort?

Blir lite kortare tankar här.

Att Malmö kommer få för än bättre prestation kontra den mot AFC Eskilstuna, det tvekar vi inte en sekund på – men vissa orosmoln finns. Sett lite halvdant ut på sistone över det hela och man har inte sällan haft flyt med resultaten.

Och nu står ett formstarkt Blåvitt för motståndet. De ser klart mer samspelta ut just nu och ska ha toppchans att lösa ett bra resultat på Swedbank Stadion. Vinna, däremot? Nja…

Oavgjort, det raka krysset, spelas till 4,40 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag 27/8

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,40

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier