12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Malmö FF – Sirius 15 juli

Malmö FF – är de att lita på som storfavoriter mot Sirius, som tas emot under lördagen? Vi är inte alls så säkra på den saken och investerar därför i ett skrällspel till det massiva oddset 4,75.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Europaspel brukar betyda problem i Allsvenskan, det är känt sedan länge. Nu må Malmö ha en unikt bred trupp i allsvenska mått mätt, men att behålla samma standard är förstås svårt – med rotation och trötta ben att ta hänsyn till.

MFF leder serien i dominant stil, men som vi vet kan det vända fort. Veckans Champions League-kvalbatalj mot makedonska Vardar Skopje var långtifrån någon höjdare; 1-1 hemma på Swedbank Stadion efter att ha brustit i effektiviteten. Det har faktiskt sett lite småsvajigt ut efter uppehållet…

Sirius, ja – vart ska man börja? De har, som nykomlingar, levererat fantastiskt i Allsvenskan. De står på tredjeplatsen, vilken leder ut i Europa, och har vunnit tre matcher efter varandra. Laget är stabilt, samspelt och kan absolut stanna uppe i toppen, åtminstone på den övre tabellhalvan. Konkurrensen underifrån är ändå oerhört tuff.

Utnyttjar MFF:s brist på fokus

4,75 gånger pengarna, det är spelet alltså värt – det raka krysset. Får känsla att Sirius kan ställa till med enorma bekymmer för ett annars så dominant och starkt Malmö FF.

Och mycket handlar om just MFF:s Europaspel. Fullt fokus är svårt att ha på Allsvenskan när matcherna avverkar varandra så tätt. Rotation, en del trötta ben samt fokus på fel håll – kan det bädda för poängtappet?

Dessutom har MFF inte sett fullt så starka ut efter uppehållet. 1-1 mot Vardar var under kritik.

Sirius lever mycket på deras stabilitet och samspelthet, men har också en del utstickande pjäser. Klass finns det och man är uppenbarligen svåra att slå. Utnyttjar MFF:s förmodade brist på fokus? Att vinna, det är dock en lite väl mäktig uppgift.

Oavgjort, det raka krysset, blir spelet till oddset 4,75 hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 15/7

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,75

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier