2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Manchester City – Bristol City 9 januari

Succén fortsätter här på Superspelen! Kan vi rätta ännu ett spel, när vi skickar in polletterna från Etihad Stadium – Ligacupsemifinalen mellan Manchester City och Bristol City? Detta speltips är värt 3,50 x såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Två raka speltips hos oss på Superspelen – som enbart tipsar om rejäla högoddsare – har prickat in till oddsen 3,80 respektive 3,65. Över tid är vårt mål att fortsätta presentera vinnande spel till er läsare, förutom att erbjuda fantastiska bonusar till de bästa spelbolagen.

Storfavoriter inför detta dubbelmöte i Ligacupen, från vilken vinnaren når final, är förstås Manchester City. De dominerar den engelska klubbfotbollen med järnhand och har exempelvis 20 vunna, två oavgjorda och fortfarande noll förluster på 22 Premier League-matcher. Ett häpnadsväckande facit.

En annan toppstrid är Bristol City mitt uppe i, Championships. Där står de för närvarande fyra, en av playoffplatserna, med tätt upp till topp två, och därmed kan dessa klubbar mycket väl möta varandra kommande spelår, i finrummet.

Mest slående med Bristol City under året har dock varit just Ligacupen och de fantastiska prestationerna de stått för här. Fyra Premier League-klubbar, senast Manchester United, har värjts undan – och alla under ordinarie speltid, 90 minuter. Kan ”De röda djävlarna” städas undan, då ska man väl i alla fall inte vara helt chanslösa mot Manchester City över 180 minuter?

Kryss i halvtid

Det är vi också inne på; att Bristol City inte är helt chanslösa inför matchen, även om det med största sannolikhet kommer sluta i såväl en hemmavinst här, som att Manchester City tar den där finalplatsen. Annat vore en storskräll.

Är det någonstans de där storskrällarna ska komma, är det väl i cupssammanhang?

Bristol City kommer satsa alla kort på att täta ihop försvarsspelet här på Etihad Stadium, för att stå med ett relativt bra resultat till returen på hemmaplan. Då kan de, så uppfyllda med självförtroende de är, absolut streta emot Manchester City – till en början.

Vi tänker alltså att siffrorna kan kvarstå jämna när matchen kliver in i halvtid. Annan statistik som talar för det är att hela ~67% av Manchester Citys mål i Premier League kommer i de andra halvlekarna. Motståndarna bryts ofta ner, bland annat i takt med att orken tvinar.

Att vi har oavgjort i halvtid betalar 3,50 gånger degen hos Unibet. Spelvärt? Absolut!

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 9/1

Speltips: Oavgjort i halvtid

Odds: 3,50

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier