24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Manchester City – Burnley FC 21 oktober

Gör spelbolagen orättvist stor skillnad på Manchester City och Burnley FC inför lördagens Premier League-match, med klassisk avsparkstid, 16:00? Missa inte vårt speltips inför matchen!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

11 vunna på raken, i Premier League, Champions League och den inhemska cupen, står Manchester City stärkta med. Pep Guardiola kan vara nöjd över det mesta, närmast allt, för närvarande.

City hittas på toppen av kullen i Premier League samt stormar mot slutspelet i CL. Då kan man inte annat än att vara tillfredsställda. Senast kommer de från en knapp 2-1-vinst över ett formstarkt och svårspelat Napoli. Två straffsparkar släpptes till, vilket väcker viss oro, varav en förvaltades av italienarna.

Även om denna extrema leverans kanske inte var helt väntad, var det som skrivet i sten att Manchester City skulle återfinnas i toppskiktet av tabellen.

Vad som är mindre väntat – Burnleys leverans. Med så lite som en förlust på åtta matcher, tre vinster och fyra oavgjorda, när spelschemat dessutom varit av det tuffaste laget, imponerar stort. Sjundeplatsen är mer än välförtjänt. Efter den här matchen lättas spelschemat upp en hel del och då hoppas man kunna lyfta än mer. Men när allt ska summeras; på sin höjd en plats i mitten?

Skräll, efter skräll, efter skräll

Burnley är svåra att slå, har de bevisat. Det som överraskat mest är att de även lyckas på resande fot, vilket förut inte varit fallet. Då har det varit Turf Moor som pinnarna trillar in på.

Smaka bara på dessa resultat:
Chelsea – Burnley: 2-3
Tottenham – Burnley: 1-1
Liverpool – Burnley: 1-1
Everton – Burnley: 0-1

Skräll, efter skräll, efter skräll. Eftersom Burnley visats vara så extremt svårspelade i år – varför är då Manchester City så kraftiga favoriter? Helt missvisande, menar vi.

Det ska nämnas i det hela att Manchester City vunnit merparten av deras matcher med förkrossande siffror, men försvarsspelet mot Napoli var knappast prickfritt och det täta spelschemat kan ta ut sin rätt. Inte det enklaste att varva PL- med CL-spel, inte ens för City…

Oavgjort, rakt kryss, är ett skoj och helt klart värt spel till massiva 13,50 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 16:00, lördag 21/10

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 13,50

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier