24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Manchester City – Leicester City 10 februari

Det finns skrällar – och så finns det rejäla skrällar. Vårt speltips inför lördagens Premier League-match mellan Manchester City och Leicester City på Etihad Stadium tillhör den senare kategorin. Oddset? 17,00!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gårdagens speltips – detta är skrivet och publicerat före fredagens tankar inför Leipzig – Augsburg – på Djurgården borta mot Växjö i SHL hittade in till kalasfina 3,40 gånger degen. Spelformen är med andra ord intakt hos oss på Superspelen och vi hoppas fortsätta leverera värde till er läsare!

Lördagens sena Premier League-match står i strålkastarljuset – Manchester City mot Leicester City, 18:30, och matchen visas på Viasat Premium eller Viaplay. Varför inte spetsa till det hela med en liten peng på en rejäl högoddsare för att öka spänningen?

Det är alltså seriens ohotade tabelletta mot åttondeplacerade Leicester – två lag som man ändå får slå fast levererat slagit över förväntningarna, även om undertecknad inför spelåret och i flera rekar tryckt på att just Leicester borde vara av övre halvan-material, den hårda konkurrensen till trots.

Att Manchester City, med tanke på deras problem under fjolårssäsongen, skulle vara så pass dominanta är kanske mer av ett utropstecken – men det ska nämnas att truppen är av ren och skär världsklassnivå. Förutom den i praktiken klara Premier League-titeln, väntar de final i Ligacupen, medan man lever kvar i FA-cupen och har höjts upp som en av de klaraste utmanarna om världens största titel, i Champions League.

En STORSKRÄLL!

En storskräll! Det kan vara att vänta. Köper absolut inte Manchester City som så extremt klara favoriter med de rådande förutsättningarna – och oddset 17,00 för den raka tvåan är ett utmärkt klipp för den som vill höja spänningen. Annars duger förstås plushandikapp på Leicester eller spel av liknande karaktär.

Varför denna skrällchans, då? Till största del eftersom Manchester City ser ut att rotera på en hel del positioner inför matchen – annat skulle förvåna och vara rentav otaktiskt från deras sida. Champions League-slutspelet drar nämligen igång under tisdagen, där en bortamatch mot Basel står på menyn.

Hur stor vikt som kommer läggas i denna fajt, det är därför värt att ifrågasätta. Rotation och halvdant fokus? Inför matchen kommer serieledarna dessutom ”bara” från ett kryss mot Burnley. Inte den bästa av prestationer, även om det inte är fy skam att lösa på Turf Moor.

Leicester underskattas ofta. Nu har de stått för två lite sämre prestationer – uddamålstorsk borta mot Everton och kryss när Swansea City kom på besök till King Power Stadium – men när de väl kommer ut rätt, kan de skaka till i princip vilken motståndare som helst.

17,00 gånger pengarna för den raka tvåan – det vill undertecknad inte missa att hugga för någonting i världen. Spelvärde deluxe, och vi tackar Betfair hjärtligt! Observera att spelet är hämtat på deras oddssida och inte spelbörsen.

  Rygga spelet hos Betfair – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag 10/2

Speltips: Leicester vinner, rak tvåa

Odds: 17,00

Bolag: Betfair

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier