23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Manchester City – Napoli 17 oktober

En målskytt är identifierad och testas på spelmarknaden inför toppmatchen mellan Manchester City och Napoli i Champions League. Vem? Speltips tas del av nedan.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Världsoffensivernas kamp – så kan man väl titulera matchen såhär på förhand? Två av Europas kraftpaket i offensiv synvinkel ska mäta krafterna. Det är därför allt annat än otänkbart att en öppen, fantastiskt underhållande och målrik match väntar oss på Etihad Stadium.

Det kan kanske även vara den match som på förhand kan antas bli mest underhållande av alla under tisdagen – ett TV-val? Matchen visas på Viasat Fotboll, Viasat Ultra HD och Viaplay, för den intresserade. Avspark klassisk tid, 20:45.

Och dessa offensiver har inneburit succé i helhet också. Manchester City toppar Premier League med 7-1-0 i resultatraden och Napoli Serie A med åtta vunna av åtta möjliga, senast med 1-0 borta över Roma.

Här i Champions League är det däremot fördel Manchester City. De har vunnit, till och med utan insläppt mål, över Feyenoord och Shakhtar Donetsk. Napoli, däremot, svek i premiären mot ukrainarna och vann sedermera mot holländarna.

Så, viss press på Napoli ändå… Slutspelsplatsen skulle kunna rinna dem ur händerna vid en förlust på Etihad Stadium. Annars skulle det se bra ut.

På tiden att det lossnar, Kevin De Bruyne

En målskytt har vi alltså identifierat – och det kan vara lite förvånande vem; Kevin De Bruyne. Inte för att han på något sätt skulle ha varit dålig – tvärtom, verkligen! – utan för att han framförallt stuckit ut med sina målpassar medan fullträffarna varit få.

Belgaren hamnade exempelvis utanför målprotokollet när Stoke City krossades med de förnedrande siffrorna 7-2 senast. Sammanlagt; bara en balja på åtta Premier League-matcher samt en på två i Champions League.

Men nu är känslan att det där målet kan komma. De Bruyne kommer alltid i situationer där han är har chansen att avlossa och brukar normalt stå för en hel del mål. Lossnar det, kan det lossna rejält. Galen bössa.

Nu ser vi framför oss en fantastiskt underhållande och öppen match, varpå möjligheterna kan dyka upp. Flera andra spelare som målskyttar har droppat i odds på marknaden medan spelet på Kevin De Bruyne står kvar och stampar. Lite högt, möjligen.

3,30 x insatsen för målskyttespelet hos LeoVegas är ett spel som är värt att investera i. Polletter – in!

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 17/10

Speltips: Kevin De Bruyne målskytt ”anytime”

Odds: 3,30

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier