21/7 2018 Kalmar Sundsvall Speltips

Speltips och odds: Manchester City – Tottenham 30 juli

Seriestarterna kommer närmare och slutet i International Champions Cup likaså. De väntade toppkonkurrenterna i Premier League, Manchester City och Tottenham, möter varandra i Nashville för en nattmatch.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Två av de hetaste kandidaterna till PL-titeln är det som möts, den ena hetare, Manchester City, än den andra, ”Spurs”.

Lagen är i sina avslutande förberedelser till säsongen som kommer och har spelat två matcher vardera i International Champions Cup. Detta blir den sista.

City inledde med en 0-2-förlust mot deras lokalrival Manchester United, men var snabbt tillbaka på rätt spår med en 4-1-kross av Champions League-mästarna Real Madrid. En fantastisk prestation, som resultatet avslöjar.

För Tottenham var premiären ett styrkebesked; en 4-2-vinst över Paris Saint-Germain följdes upp av en 2-3-förlust när italienska Roma stod för motståndet – en match som svängde rejält, inte minst i slutet.

Tottenham vinner – till 3,20

Håller det lite kortare här. Ingen anledning att dra ut på det onödigt mycket.

Transferfönstret har varit rätt lugnt för ”Spurs” del, vilket kan ses som ett sunt tecken. Känslan är att det här laget, som har oerhört mycket talang i sig, bara kommer bli bättre för varje år. Stor utvecklingspotential.

Manchester City känns smått överskattade, menar jag. Truppen osar klass, men det är inte så att de ska vara flera nivåer bättre än Tottenham.

Vänskapsmatcher är, som vi nämnt vid upprepande tillfällen, svårtippade och det finns fler faktorer att ta hänsyn till kontra i en tävlingsmatch; med rotation, byten och bristande motivation. Prestationen överordnar resultatet.

Och med ökad ovisshet – bättre skrällvärde.

Tottenham att vinna, rak tvåa, spelas till 3,20 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 00:05, natten mot söndag 30/7

Speltips: Tottenham vinner, rak tvåa

Odds: 3,20

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier