2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Manchester City – West Bromwich 16/5

Oddssättarna räknar bort West Bromwich totalt inför deras bortamatch mot Manchester City på Etihad Stadium. Blir det en dyr miss från spelbolagen? Inte alls omöjligt.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Näst sista matchen för lagen den här Premier League-säsongen – ett Manchester City som slåss vilt om Champions League-platserna och ett West Bromwich som kan skriva historia, men i praktiken inte har annat att spela för.

En vinst här och Manchester City petar ner Liverpool från tredjeplatsen, vilket oavsett resultat för Manchester United i Europa League betyder Champions League-spel direkt, istället för eventuellt kval.

I en av flera nyckelmatcher så vann City med 2-1 hemma över Leicester senast, men det var med nöd och näppe. Bland annat missade motståndarna en straff, liksom flertalet hundraprocentiga möjligheter.

Var matchen ett tecken på frossa eller ett styrkebesked? Svårt att sia och de två avslutande matcherna i serien kommer bli intressanta att se. Mycket som kan hända i den där CL-striden, som är så intensiv och nervfylld.

Slår på stort – 20,75-oddsare

Det kan verka som att West Bromwich närmast checkat ut för spelåret, men det finns mycket heder att vinna – eller: stärka – när man håller på att poängmässigt stå för deras bästa PL-säsong någonsin.

Så, kan man säga att de senaste matcherna bara varit en dipp? Vinstfria sedan mitten av mars, 0-2-5 i resultatraden därefter, och bara mål i en av dessa matcher. Såklart oacceptabelt. Uselt.

Däremot var prestationen mot Chelsea senast, 0-1-förlust, ett stort fall framåt – spelmässigt. Vi fick se klara tendenser till att det finns den klassiska tändvätskan kvar och att sätta käppar i hjulen för City, det skulle väl sitta bra?

City var lite sådär mot Leicester och har visats svajiga vid flera tillfällen förut. Kan ställas med problem mot ett revanschlystet motstånd? Ibland kan det, som bekant, vara svårt att prestera när det är som mest på spel.

Givetvis ska Manchester City vara nedplitade som stora, ja, till och med enorma, favoriter – men här har oddsen blivit lite väl skeva.

Och därför sticker vi ut hakan och testar den raka tvåan till fullständigt galna 20,75 gånger pengarna. Oddset dukas ut av Mobilebet.

  Rygga spelet hos Mobilebet – Få 200% upp till 600 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, tisdag 16/5

Speltips: West Bromwich vinner, rak tvåa

Odds: 20,75

Bolag: Mobilebet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier