28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Manchester United – Derby County 5 januari

Skrällpolletter skickas in när det vankas FA-cupfotboll mellan Manchester United och Derby County. Speltipset betalar oss 12,00 x såsen – ett markant överodds…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

FA-cupen är skrällarnas cup. Det kan, till stor del, förklaras i rotations- och motivationsfaktorn; större klubbar som tar lite lättare på det hela, kontra de mindre. Men visst kan det finnas fler faktorer att ta hänsyn till.

Den här matchen är våra tankar lite åt det hållet, att en skräll inte är otänkbar. Det är klart att Manchester United tar seriöst på uppgiften, när det finns en titelchans, vilken mer eller mindre är borta i Premier League, men det är klart att det är lite speciellt att vara i den tredje FA-cuprundan. Inte överdrivet sexigt…

Derby är mitt i jakten på en plats upp i just Premier League. För närvarande står de som tvåa i Championship, en bra bit bakom Wolverhampton, men med flera konkurrenter hack i häl. Fokus där – men visst vore det fantastiskt att kunna skrälla bort en klubb som Manchester United i cupen? Dessutom på Old Trafford!

Undviker att förlora på Old Trafford

Det väntas roteras åt båda håll, sannolikt mer från Manchester United, och det ökar förstås ovissheten inför matchen – och det får oss att blicka lite mot en skräll här…

Fyrdubbla insatsen för att Derby undviker att förlora, det är helt klart värt att testa. Oavgjort skulle för övrigt innebära omspel, då med Derby som värd för matchen. Det är främst där siktet är, även om vi inte viftar undan chanserna för att de till och med kan stå som vinnare när 90 minuter är summerade.

Formen är suverän för Derby, som har 5-2-0 i formraden. Vad som är ännu mer intressant och uppseendeväckande är att de inte förlorat på hela nio raka bortamatcher.

Detta är medan Manchester United plockade deras första vinst, mot Everton, sedan mitten av december senast – en period där fyra matcher avverkades, tre kryss och en torsk.

Man kan vraka bland flera tänkbara spel här. Vi plockar dubbelchansen X2 till 4,00 gånger fläsket hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, fredag 5/1

Speltips: Dubbelchansen X2

Odds: 4,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier