3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Manchester United – Manchester City 10 december

Manchesterderby, två klubbar i motvind och seriefinal. Känner ni hettan? Såklart! Dessutom har vi hittat ett mycket fint speltips inför Manchester United – Manchester City på Old Trafford.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Premier League blomstrar! Toppklubbarna har förstärkts och inte minst deras aktier ute i Europa. Men framförallt handlar det om en viss stad, och det är Manchester…

Se bara på Manchester City, som stått allra starkast. 14 vinster, ett kryss och inte en enda förlust i årets seriespel samt ett enkelt avancemang ut i Champions League-slutspelet.

Faktum är att de åkte på årets första torsk, allt som allt, i veckan, borta mot Shakhtar Donetsk. Observera dock att det städades om i mer eller mindre hela startelvan eftersom matchen, i praktiken, var betydelselös.

Även Manchester United mår bra. Ändå är de pressade att lösa ut ett bra resultat här – ja, till och med vinna – när City redan nu har ett försprång om åtta poäng gentemot dem. En förlust och vi kan nästan slå fast var titeln hamnar.

En match i matchen som blir intressant att titta närmare på är den mellan tränarna – José Mourinho och Pep Guardiola, båda två karismatiska och framgångsrika coacher, med helt olika spelfilosofier. Vem som vinner den matchen, vinner med största säkerhet också matchen i helhet.

14 raka hemmavinster

Man ska ha total respekt för Manchester City och hur starka de är. Det är bara att smaka på statistiken på nytt; 14-1-0. I Premier League! Det kan man inte vifta bort hur som helst.

Men en reaktion skulle de kunna åka på här – och undertecknad slås faktiskt av hur stora favoriter City presenteras som. Ser knappast att det ska se ut så i verkligheten – något som öppnar upp för spelvärde.

Manchester United anser jag ha visat prov på mer än facit vill antyda. Tappat orättvist i vissa fall och har en extrem status på hemmaplan. Att komma till Old Trafford och spela ut, det kan bli förödande.

Det är till och med så att United vunnit 14 raka matcher på arenan. Varför skulle inte det kunna bli till 15?

Som jag värderar det, runt fifty-fifty? Då är det bara att lämna förtroendet hos Manchester United till 3,40 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag, 10/12

Speltips: Manchester United vinner, rak etta

Odds: 3,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier