2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Manchester United – Stoke City 15 januari

Ny vecka, nya spelmöjligheter – och förhoppningsvis fortsatt succé! Fokus är på matchen mellan Manchester United och Stoke City på Old Trafford. Speltipset blir ett specifikt spelarkort – till oddset 3,75.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gårdagens speltips – AFC Bournemouth att vinna över Arsenal – prickade perfekt till 4,60 x såsen och formen är fortsatt konserverad hos oss på Superspelen. Närmast overkligt bra spelen, till skyhöga odds, hittat in.

Nu är det toppen mot botten i Premier League. Manchester United, tvåa i tabellen, hoppas stärka deras ställning i toppskiktet medan Stoke City numera hittas på det röda tabellområdet. En degradering vore ett löjligt misslyckande för ”The Potters”.

Mark Hughes har till följd av de bedrövliga resultaten skeppats bort från tränarposten och klubben söker en ny huvudtränare, som man saknar till den här matchen. Ytterligare en faktor som starkt talar emot en skräll här.

Det är bara att titta på 1X2-oddsen: 1,22-7,50-15,75. Ska, som de avslöjar, mycket till för en skräll denna afton. Kanske hittas till och med värde på United till dessa? Det tänker i alla fall vi.

Men speltipset hämtas inte från de normala marknaderna – vi är ju ute efter en högoddsare och rejält spelvärde här! Att ha vid sidan kan dock vara ett minusspel på hemmalaget.

Kort i två raka matcher

Från kortmarknaden hämtas speltipset – och det är en specifik spelare som vi tittar närmare på: Joe Allen!

Det finns en uppenbar irritation i Stoke, vilket är logiskt som resultaten varit. Moralen verkar vara helt nere i botten. Det avspeglas också i matcherna; hur det kan rinna över för vissa typer av spelare.

En av de som tappat fotfästet något är Joe Allen. Mittfältaren kan vara lite brysk, använda tjuvnyp, och har varnats i två matcher efter varandra. Fem ostskivor har det blivit på 20 spelade matcher under året. Nio på 36, varav 34 från start, blev det förra året.

Stoke kommer sättas inför stor press på Old Trafford och bortakorten kan vara nära till hands. Är Allen en av de som antecknas i protokollet?

Joe Allen att få minst ett kort spelas till 3,75 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 15/1

Speltips: Joe Allen får minst ett kort

Odds: 3,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier