28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Marseille – Metz 2 februari

Tredjeplacerade och formstarka Marseille mot tabelljumbon Metz i Ligue 1 på hemmaplan. Betyder det att en ren kross väntar? Var inte så säkra på det! Vi ser viss chans för en skräll här…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Så formstarka Marseille är har de lyckats knappa in på tvåan Lyon, så pass att bara målskillnad skiljer dem åt. Laget ser nu ut som en tokhet kandidat för direktplatsen ut i Champions League, bakom dominanta och rentav suveräna Paris Saint-Germain i toppen.

Sist tappade dock Marseille två pinnar mot toppkonkurrenten Monaco, när 2-1 blev till 2-2, på Stade Vélodrome. Det ska ändå inte betraktas som helt fy skam och innan dess radades vinsterna upp en efter en. Fem raka nollor var därtill hållna! Ett superfacit.

Metz spelar med kniven hårt pressad mot strupen och är, trots att de är i spelårets bästa period, fortfarande klart sist i tabellen med 18 snåla pinnar på 23 matcher. Kvalplatsen är sex pinnar borta. Säker mark ytterligare en. Gäller att vidarehålla den standard som visats upp på sistone och inte falla tillbaka i gamla mönster.

Gästerna värda att plusspela

Det är inte svårt att förstå oddssättarna när de presenteras Olympique Marseille som klara favoriter inför matchen. Så ska det förstås vara – det handlar trots allt om toppen mot botten. Plussa på den fina formen för Marseille.

Men det kan fortfarande vara värt att titta på skrällspelen här, då vi på Superspelen menar att oddssättarnas och marknadens slutsats är överdriven. Viss chans ska Metz ha och det borde avspeglas i oddssättningen.

För vår del är det alltså bara att utnyttja detta: klippa spelvärdet!

Metz har faktiskt bara förlorat en av deras sju senaste Ligue 1-matcher och vunnit fyra av dessa. Brutal skillnad från hur det såg ut innan, då förlusterna radades upp på löpande band – nästan helt utan undantag.

Den där förlusten kom borta mot Monaco – en match som i det stora hela påminner om denna; toppen mot botten – men Metz var faktiskt inte helt oävna där. 1-3-baljan, som betydde spiken i kistan, kom i matchens slutfas. Innan man åkte på ett rött kort i den 50:e minuten stod det 1-1 på tavlan.

Metz +1,0 mål (asian handicap) är helt klart värt en peng till 3,35 gånger det investerade kapitalet. Då får vi insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet. Tack och bock, hälsar vi till fantastiska LeoVegas!

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, fredag 2/2

Speltips: Metz +1,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,35

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier