5/12 2018 Speltips Manchester United Arsenal

Speltips och odds: Middlesbrough – Sunderland 26 april

Onsdagen bjuder på en hel del het fotboll – men det är knappast matchen mellan Middlesbrough och Sunderland, PL-jumboduon… Fint spelvärde i en 3,75-oddsare har dock hittats och vi är inte sena med att investera.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Med fem respektive sex matcher kvar av serien har Middlesbrough nio pinnar upp till säker mark och Sunderland 12. Hoppet är sinat och det kommer bli spel i Championship för båda klubbarna nästa säsong. Det har vi kunnat slå fast sedan en bra tid tillbaka…

Och man kan söka förklaringar i de flesta av hörn och kanter, men sanningen är så pass enkel; att varken Middlesbrough och Sunderland inte håller standarden för spel i Premier League. Punkt.

Lite intressant sidofakta är att Gaston Ramírez är avstängd för ”Boro” och svenske Sebastian Larsson för Sunderland. En del skadebekymmer vid sidan om det också…

Gasen i botten

Defensivt är Middlesbrough fullt kapabla och de har faktiskt ett liknande snitt i antalet insläppta som topplagen i serien, fastän man alltså är nästjumbo och att kontraktet i praktiken är kört.

Men nu, i och med att allt hopp är sinat, räknar vi med att de släpper lite på bromsen. Vi fick skåda ett uruselt försvarsspel när AFC Bournemouth besöktes i slutet av förra veckan, 0-4 i baken.

Sunderland kommer från en rätt vass prestation och lyckades lösa oavgjort, 2-2, hemma mot West Ham United efter en sen kvitteringsbalja. Fanns fina tendenser, men den där lojheten – som ofta syns när hoppet är sinat – syntes till i flera situationer och perioder i matchen.

Tanken här? Att båda parter bara kör på, framåt. Trots allt, det finns ju absolut inget behov till att bevaka resultat och då kan man i alla fall se till att supportrarna och åskådarna får se på en underhållande match.

3-2/2-2/2-3. Det är undertecknads gissningar på resultat i matchen…

Valet av spel landar kort och enkelt i över 3,5 mål till hela 3,70 x insatsen hos LeoVegas – och det är i löjligt klar överkant. Svårt att se det här bli en tillknäppt historia…

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 26/4

Speltips: Över 3,5 mål

Odds: 3,70

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier