24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Milan – CS U Craiova 3 augusti

Champions League blir till Europa League! Klassiska och storsatsande Milan ska sätta spiken i kistan mot rumänska CS U Craiova – och vi har en tanke om hur matchen kan utvecklas, varpå vi investerar i en viss 9,00-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Resan tillbaka till toppen. Milan är vid dess startskott och Europa League har uttryckts att man kommer storsatsa på, i ett sätt att sätta ett statement för omvärlden och även säkra en Champions League-biljett, oberoende av hur det går i italienska Serie A.

Laget har värvat mycket, stort och dyrt – men med eftertanke. Gott om klass finns i truppen. Allt som krävs för att åter bli en del av den europeiska och italienska toppen.

Till den här returen i San Siro leder Milan med 1-0 och visst kan det slås fast att det redan avgjort? Finns inte en chans i världen att Craiova lyckas vinna – på bortaplan… Eller får jag äta upp det påståendet?

Vinner – men knappt

Milan är dock inte helt inne i fas, kan man tänka. Serie A har ännu inte startat och det är ett till stora delar nytt material som ska spelas ihop.

Så, var vill jag komma? Jo, till att Milan löser uppgiften utan problem, men även utan att briljera.

Och trots att Craiova inleder i uppförsbacke har de inte råd att kliva på framåt, utan kommer med all säkerhet ställa upp försvarsmuren och hoppas på att utnyttja de få omställningssituationer som kan dyka upp.

Spelet blir att Milan vinner med exakt 1-0 – precis som i bortamötet – till det massiva oddset om 9,00 gånger pengarna hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, torsdag 3/8

Speltips: Resultat – 1-0

Odds: 9,00

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier