23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Millwall – Ipswich Town 15 augusti

Mot The Den i London! Ett formstarkt Ipswich Town ska försöka sätta stopp för nykomlingen Millwall och vi ser deras chanser till det som stora och spelet som investeras i betalar hela 4,00 x insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Den starten som Millwall fått i deras återkomst till Championship har lämnat mer att önska och nu hoppas den första trepoängaren kunna spelas in här på The Den, där man normalt är fruktansvärt starka. Men hoppet, ur kvalitetssynpunkt, mellan tredje- och andradivisionen är stort.

Gissningen att Millwall står en bottenstrid tillmötes är inte alls långsökt…

Om man värderar Ipswich enbart utifrån vilka namn som finns i truppen borde de inte ha i en toppstrid att utmana, men med den starten de fått har ändå en viss gnista tänds till liv – kanske man utmana? Två vinster av två möjliga innebär att de är uppe i täten av Championship såhär i upptakten.

Utifrån oddsen över hela spelåret är det i alla fall – botten mot mitten. Men ja, oddssättarna har haft fel förut. Det ska inte sopas under mattan med.

”Skulle klippa bort 50 punkter”

Millwall och hemmaplan var en kombination som betydde succé i förra årets League One och vi har full respekt för vad de kan åstadkomma – men det finns andra faktorer att ta hänsyn till och då är det skrällspelen som är av värde och lockar.

Det kan vara enkelt att dra lite stora växlar och slutsatser av Ipswichs två inledande matcher, vilka båda slutat i vinster – mot Birmingham City och Barnsley, med uddamålen. Inte de tuffaste av matcher ska nämnas, men det är helt klart imponerande och någonting att bygga vidare på.

Desto sämre har det alltså sett ut för Millwall. Nottingham Forrest blev en siffra för stora i premiären och 1-1 när Bolton Wanderers kom på besök senast var lite av en besvikelse. Kanske var man förtjänta av mer, men att inte vinna matcher tär.

Bet365 ger oss den fyrdubbla insatsen för den raka tvåan och där hade jag, som oddssättare, velat klippa bort minst fem decimaler. Spelvärde, ja!

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 15/8

Speltips: Ipswich Town vinner, rak tvåa

Odds: 4,00

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier