5/12 2018 Speltips Manchester United Arsenal

Speltips och odds: Monaco – Saint-Ètienne 17 maj

Nyblivna Ligue 1-mästarna och superkometen Monaco spelar deras sista hemmamatch för spelåret när Saint-Ètienne kommer på besök till Stade Louis II – och vi försöker mer att trippla insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är bara att höja på hatten. Monaco höll ända in i kaklet och roffade åt sig Ligue 1-titeln före den enorma förhandsfavoriten Paris Saint-Germain – och har dessutom säkrat den med två matcher kvar att spela.

Förutom det har Monaco visat att de är att räkna med även ute i det europeiska finrummet, där semifinalen nåddes. Juventus blev dessvärre ett par nummer för stora, men arbetsinsatsen från fransoserna var underbar att skåda. Vilken fotbollsklubb! Vilket lag! Kan de behålla stora delar av truppen blir de att räkna med framöver…

Säkrar titeln – också i teorin

I praktiken har Monaco säkrat titeln eftersom Paris Saint-Germain måste hämta in 17 mål för att passera dem och det är förstås en omöjlig uppgift – men här kan den också säkras i teorin. Blir ett perfekt tillfälle, att få fira med hemmapubliken.

Här kommer vi se, det vågar jag lova, ett Monaco som visar enorm frejdighet och vill avsluta hemmasäsongen med stil och i teorin också lösa den där titeln, som blivit PSG:s i fyra år på raken innan.

De kommer också till spel med positiva minnen; Lille krossades med 4-0 i slutet av förra veckan. En briljant prestation, liksom hela säsongen varit.

Saint-Ètienne har hållit en fullt acceptabel standard, trots att det finns försvinnande lite att spela för. Den senaste förlusten, med förnedrande 0-5 hemma mot nämnda PSG, borde dock ha varit spiken i kistan och satt in känslan att; nu checkar vi ut för det här spelåret.

Svårt att se dem kunna ladda om hit, i årets tuffaste bortamatch.

Oddsen är rejält nedtryckta på Monaco, men värde finns fortfarande att tälja och vi ser chansen att trissa upp nivån lite.

Monaco -3,0 mål (asian handicap) tar vi till 3,05 x polletterna hos LeoVegas. Det betyder att spelet sitter vid vinst med minst fyra mål, att vi får insatsen tillbaka om de vinner med exakt tre och att det missar vid övriga scenarion.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 17/5

Speltips: Monaco -3,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,05

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier