28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Nancy – Marseille 21 april

Ett speltips till 3,40 x insatsen, det bjuder vi på i fredagens match från Ligue 1 – mellan ett desperat Nancy och Marseille, som jagar en Europaplats.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Desperationen är total nere i botten av Ligue 1, där det är helt öppet race mellan flera parter. Vilka klarar av att säkra kontraktet?

Nancy hittar vi på platsen precis ovanför kvalplatsen, med endast målskillnad som skiljer dem åt från jagande Lorient. Varenda pinne – de hemspelade, liksom förlorade – är av största möjliga betydelse just nu. Fem matcher återstår av seriespelet, så det är verkligen upp till bevis. Sista rycket.

Bakom den dominanta topptrion i serien, är konkurrensen hård om Europaplatserna – och den kampen är just Marseille inblandade i. Plats sex står de på just nu och upp till fyran Lyon har man tre pinnar – med en match mer spelad. Men eftersom det finns andra möjligheter och vägar ut i Europa, kan det räcka med fjärdeplatsen.

Saknar Gomis – tillknäppt?

Vi ställer oss frågan; var hamnar poängen?

Tanken, det som blir vårt speltips – att de fördelas, åt båda håll. Nancy står inte alls speciellt starkt för närvarande, men kämpar på efter de förutsättningar som finns. Ett problem; anfallsspelet. Uddlöst.

Här räknar vi med ett Nancy som kommer slåss med näbbar och klor – men räcker det till mer än ett kryss här? Med största sannolikhet inte. Kvalitetsskillnaden är ändå betydande.

Marseille krossade Saint-Ètienne med hela 4-0 senast, men hade dessförinnan tre raka kryss – något som stjälpt dem i jakten på platserna ovanför i tabellen; oförmågan att vinna tajta fotbollsmatcher.

Här saknar bortalaget dessutom deras interna skytteledare Bafetimbi Gomis, 17 baljor på 27 seriematcher. Förloras en hel del udd utan honom. Det i särklass största spetshotet.

Summa summarum; det känns som en klassisk kryss-match, detta – och 3,40 x insatsen för tecknet lockar starkt. Vi tackar Bet365 hjärtligt för spelvärdet och tvekar inte det minsta på att det är värt att investera ett par polletter i.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, fredag 21/4

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,40

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier