24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Napoli – Juventus 1 december

Toppmöte väntar i fredagens italienska Serie A – serieledande Napoli mot mästarna och de senaste årens dominanter, Juventus. Och vi ser ingen anledning till att inte höja svårighetsgraden här, med ett speltips värt 3,60 gånger degen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Fotbollskartan har skrivits om i Italien, det kan vi slå fast. Efter total dominans från Juventus under 2010-talet, är de nu endast trea i tabellen. Handlar det om att konkurrenterna stärkts upp eller de blivit sämre? Undertecknad menar – blandat. Både och.

På toppen av kullen står Napoli och de ser inte alls vilja dippa. 12 vinster, två oavgjorda och fortfarande noll förluster. Målskillnaden – 35-9. Där kan man snacka leverans och det är uppenbart, om man jämför prestationerna i Serie A mot dem i Champions League, var fokus är.

Att Juventus inte är bättre än trea i tabellen är uppseendeväckande, även om det var väntat att de inte skulle ha det lika enkelt detta år. De är exempelvis fyra pinnar bakom just Napoli och har även Inter däremellan. Kan de ens tituleras som favoriter till Scudetton fortfarande? Känslan; icke. Framförallt om CL-slutspelet nås. Alltid svårare att slåss på två fronter.

Juventus löser viktig pinne

Det är klart att Napoli, på hemmaplan, Stadio San Paolo, där de är så fasansfullt starka, ska inneha favoritskapet – trots att motståndet heter Juventus.

Men vi lutar åt att det blir en tajt match, för Juventus har en stabilitet i deras spel och har alltjämt en trupp i världsklass. Nu är det av största vikt att inte förlora, eftersom Napoli redan har ett hyfsat försprång – men ett kryss kan de utan tvekan köpa. Det är tveklöst.

I grund och botten är Juventus extremt svårslagna och nu kommer det inte bli på tal om att slappna av. Fullt fokus!

Blir det en repris på förra årets identiska möte, som slutade oavgjort, 1-1?

Valet av spel blir alltså krysset till 3,60 gånger degen hos Bethard. Ett klart värt odds att investera i.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, fredag 1/12

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,60

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier