2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: New Orleans Saints – Atlanta Falcons 24 december

På andra sidan Atlanten bryr man sig föga om att det är julafton. Här firas dagen före juldagen minsann med lite härlig NFL-fotboll. Det öppnar för ett skrällspel i New Orleans Saints mot Atlanta Falcons.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Lite härlig NFL-fotboll på julschemat alltså. Mellan julbordet, tomtens besök och julgröten rekommenderar vi er att slå er ni i tv-soffan för att avnjuta ett toppmöte där på fastlandet andra sidan Atlanten.

New Orleans Saints står värd för det möte som kan bli intressant av flera anledningar. Det defensivt starka hemmalaget har revansch att utkräva på just Atlanta Falcons efter förlusten mot laget för två veckor sedan – då på bortaplan.

Den gången hade laget inte mycket att säga till om, men nu tror vi alltså att det är hemmalaget som sätter tydlig ton på hela tillställningen.

Lite väl generöst handikapp

Det som kännetecknar New Orleans Saints är förmågan att verkligen sprattla till när det väl är bra. 31-19 mot New York Jets senast är en sådan insats. Allmänt sett går det att se hur laget nästan alltid vinner stort när de väl vinner. Med tio segrar på 16 matcher går det också att konstatera att det minsann dyker upp segrar med jämna mellanrum.

Hur som haver, vi krånglar inte till det här. I juletider är det än viktigare att göra det enkelt.

New Orleans Saints -8,5 spelas till 2,58 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00

Speltips: Saints -8,5

Odds: 2,58

Bolag: Unibet

Följ oss på sociala medier