24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: New York Rangers – Ottawa Senators 5 maj

New York Rangers jagar en kvittering i matchserien mot Ottawa Senators. Game 4 spelas natten till fredag svensk tid och där har vi lyckats gräva fram ett speltips till fina 4,00 gånger pengarna. Känslan är att vi står inför ytterligare en tight historia.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

NHL-slutspelet åker vidare med ytterligare en tung match i matchserien mellan New York Rangers och Ottawa Senators, där kanadensarna har med sig en 2-1-ledning i matcher.

Det gör att det fortfarande är Henrik Lundqvist och hans Rangers som jagar här. 4-1-segern senast gjorde dock att laget reducerade ställningen i matchserien, men för att det här ska leva på allvar vore det nog klokt att få till en seger till.

Känslan är dock att det kan bli ytterligare en tät match. Två av matcherna har slutat med uddamålssegrar, varav den ena först efter förlängning. Lagen är – både på pappret och på isen – ganska jämna. Det är uppenbart att deras vitt skilda sätt att spela sin ishockey skapar dynamiska och underhållande matcher.

Spel på 1×2-marknaden

Bobby Ryan är tveksam till spel för Ottawa Senators, medan New York Rangers ser ut att kunna mönstra starkast möjliga lag. Det är självklart en klar fördel för hemmalaget, men känslan är att det inte blir fullt lika enkelt som senast. Då gick Rangers upp till en 4-0-ledning efter en chockstart.

Det brukar vara så att gästerna i den andra matchen på bortaplan har lyckats vänja sig något vid vad som väntar, något som nu talar för att Senators är mer med i den här matchen.

Vi väntar oss ytterligare en tight match här, med en möjlig uddamålsseger åt endera håll. X (oavgjort) spelas till fina 4,00 gånger pengarna hos Betway. Det känns som ett generöst odds i sammanhanget.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 01:30

Speltips: X (Oavgjort)

Odds: 4,00

Bolag: Betway

Följ oss på sociala medier