30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Newcastle – Manchester City 27 december

Det blir ett specialspel värt 4,50 x såsen – fokus på korten – från oss i onsdagens enda match från Premier League, mellan Newcastle United och Manchester City. Gästernas offensiva kapacitet kombinerat med viss svajighet i Newcastle är i fokus.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Som Newcastle behövde den där… Vi snackar förstås om vinsten över West Ham, 3-2 på bortaplan. Det bröt en mardrömssvit om nio matcher utan att ha vunnit, från vilka blott en pinne hade plockats.

I och med det får Rafael Benitéz, tränaren, större andrum. Klubben är uppe på säker mark och då finns det inte på kartan att inte vara tillfredsställda. Överlevnad är första och enda prioritet, mer eller mindre.

Men finns det kraft att fälla krokben för Manchester City? Det har vi svårt att se, och spelbolagen instämmer förstås i det. Serieledarna har varit totalt överlägsna under Premier League – vad sägs om 18-1-0 i resultatraden? – och även i andra turneringar, Ligacupen och Champions League, har segrarna radats upp en efter en.

Sist i raden att förnedras av Manchester City var AFC Bournemouth. 4-0 plockades matchen hem med.

Svårfångade pjäser – öppnar för fulspel

I skrivandets stund, tisdag eftermiddag, står 1X2-marknaden i 13,00-7,00-1,26. Kanske finns det lite värde i siffrorna på City, så starka som de ser ut?

Det ställer vi oss bakom. Det skulle kunna motiveras att minusspela Manchester City. Men här på Superspelen älskar vi ju att höja svårighetsgraden och det gör vi med ett helt annat typ av spel, även om de beror lite av samma område.

Under flera matcher har Newcastle sett svajiga ut i deras försvarsarbete och matchen mot West Ham var ej något undantag. Två insläppta, motståndarna skapade utöver det en hel del chanser samt sumpade en straffspark.

Mot ett offensivt frejdigt och sylvasst Manchester City, med flera svårfångade pjäser, är det lätt hänt att hamna lite på efterkälken och tvingas till att använda fulknep för att sätta stopp på motståndarna.

Får vi en straffspark som resulterar i mål för Manchester City? Till 4,50 gånger pengarna hos LeoVegas tycker undertecknad att det är värt att spela.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 27/12

Speltips: Manchester City gör mål på straff

Odds: 4,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier