28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Newcastle – Swansea 13 januari

Ett specifikt resultatspel försöker vi oss på när Newcastle United och Swansea City i ett möte där ångesten dryper för inte minst ena parten. Matchbilden är uppmålad, med speltipset som ett logiskt utfall utifrån den.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Matchen har avspark klassisk avsparkstid under lördagen, 16:00. Dessvärre visas den inte på TV, men det hindrar oss inte från att hitta spelvärde såhär på förhand.

Swansea är fortfarande fast som jumbo i Premier League. Klarar de av att lyfta? Formen, den är lite svårbedömd. 0-0 i FA-cupmatchen mot Wolverhampton behöver vi inte värdera in särskilt i det hela. Innan dess: 0-2 mot Tottenham, vilket följde upp en bortavinst över Watford.

Vartåt det barkar, är extremt svårt att sia. Pinnarna behöver trilla in, annars riskerar man att helt och hållet befästa positionen i avgrunden. Fyra poäng upp ovanför nedflyttningsområdet.

Starkt inblandade i bottenstriden är också Newcastle United, men de är åtminstone över strecket – och med flera konkurrenter emellan, om än bara två pinnar till godo. Det är verkligen ett getingbo i botten av tabellen, runtom nedflyttningsplatserna. Varenda liten pinne kan komma att bli räddande, liksom varenda tappad dito bli förödande.

Tätt, få målchanser – men fördel Newcastle

Så, innan vi offentliggör resultatet vi tänker oss – vad är tankarna inför matchen?

Ganska enkelt: en match som präglas av Swanseas utsatthet, där de i ångestens tecken inte vill bjuda upp alldeles för mycket till kamp. Rädslan att förlora är sannolikt större än viljan att vinna.

Newcastle borta är långtifrån någon enkel uppgift. Dessutom är det ett lag i form som tar plats på banan. Enbart två mål är insläppta på de fyra senaste matcherna, varav ena kom i en cupmatch det roterades friskt i och den andra mot Manchester City, i en knapp 0-1-förlust.

Framåt är udden lite smått avtrubbad, men tack vare det väloljade försvarsspelet har resultaten fortfarande prickat fint.

Tätt, få målchanser – men övervikt Newcastle på den fronten?

Resultatspelet: 1-0 ser vi som värt att testa till 5,85 x såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 13/1

Speltips: Resultat: 1-0

Odds: 5,85

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier