3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Newcastle United – Tottenham 13 augusti

Newcastle United mot Tottenham på St. James’ Park. Det väntar i söndagens tidiga match från Premier League-premiärhelgen. Oddsen är analyserade och vårt mål är att fyrdubbla insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ner, upp och vad nu? Det var utan problem som Newcastle städade av Championship och nu är de tillbaka där de anser att de hör hemma, i det engelska finrummet. När man tittar på vilka spelare som finns är känslan att de borde fixa kontraktet utan att behöva svettas alldeles för mycket.

Gissningsvis är det dock den undre halvan som ”Magpies” kommer husera på.

Tottenham har inte värvat lika frekvent och stort som de andra klubbarna i ”big six”, men satsar också på kontinuitet; har en trupp av klass, dessutom med stor potential att utvecklas vidare. Huruvida det finns kraft att utmana om titeln eller ej redan nu är oklart. ”Spurs” är snarare en uppstickare, trots att det blev en silvermedalj i fjol.

Newcastle med bra chans

Bud på skräll? Ja! Det är trots allt en premiär och sådana brukar nykomlingar kunna vara lyckosamma i.

Därutöver kan St. James’ Park bli lite av en mardrömsarena för seriekonkurrenterna. Finns potential att plocka hem en hel del därifrån för ett möjligen smått underskattat Newcastle. Drömstarten känns inte alls så osannolik som oddssättarna och marknaden menar.

Om vi tittar på förra årets seriespel var det framförallt på hemmaplan som man stod starkt. Där förlorades faktiskt inte en enda match medan så lite som – nåja – nio av 19 bortamatcher vanns. Betydande skillnad och materialet är närmast snarlikt nu. Varför skulle det inte se likadant ut?

Det finns flera typer av spel som lockar här, med den minsta gemensamma nämnaren att värdet hittas på spelen till Newcastles favör.

Vad blir då spelet? Newcastle draw no bet – alltså att vi får tillbaka insatsen om det blir oavgjort i matchen – till helgalna 4,00 gånger pengarna hos LeoVegas!

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 14:30, söndag 13/8

Speltips: Newcastle draw no bet

Odds: 4,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier