28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Newcastle United – West Ham 26 augusti

Tredje gången gillt? Vi på Superspelen fattar tycke för ännu ett spel till West Hams favör när de besöker nykomlingen Newcastle under lördagen, klassisk avsparkstid, 16:00. Oddset? 3,25.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det har blivit två förluster i de två inledande matcherna av Premier League för West Ham, men statistikens betydelse är enkel att överdriva. Det har varit oerhört tuffa matcher; borta mot Manchester United och Southampton. 0-4-förlust respektive 2-3-dito.

Mot ”The Saints” hade West Ham två man utvisade från cirka halvtimmens spel, men stod ändå för två mål efter det – via nyförvärvet Javier Hernandez, eller ”Chicharito”, som han kallas.

Föga förvånande var det Marko Arnautovic som skickades ut, helt i onödan. Under all kritik, såklart.

Newcastle United har, liksom motståndarna, också kammat noll i de två inledande matcherna – förluster mot Tottenham och Huddersfield. Ett diskussionsämne har varit bristen på nyförvärv. Några förstärkningar hade laget troligtvis mått bra av. Faktum är att det inte blivit ett enda mål framåt ännu.

Gott om skrällvärde

Här förvånas jag av hur stora favoriter Newcastle ställs ut som och tänker att det snarare borde vara snudd på fifty-fifty över vilken sida som ska vinna.

När spelåret är summerad bör det ändå vara – botten mot mitten. West Hams material är klart bättre, även utan Marko Arnautovic. Därtill har Newcastle ett stort avbräck på Jonjo Shelvey, som visades ut i premiären.

Newcastle har säkert som mål att föra den här matchen, inför hemmapubliken. Det borde öppna upp för ett West Ham vars material passar utmärkt för omställningsfotboll, särskilt med en viss Chicharito i spetsen. Det kanske kan verka vara en överdrift – men i min bok tillhör han toppskiktet av anfallare i serien. Snabb, smart och vass i straffområdet.

Risk för att oddsen justeras till närmare avspark? Ja! Därför vill vi klippa till i tid här.

West Ham att vinna, den raka tvåan, smakar mycket bra till de 3,25x som LeoVegas erbjuder.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 26/8

Speltips: West Ham vinner, rak tvåa

Odds: 3,25

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier