12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Newcastle – Watford 25 november

Newcastle United mot Watford. Det är förvisso inte i närheten av veckans hetaste match, men spelvärde har vi hittat – i form av en 3,55-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Se till att inte missa spelstoppet här! Lördag, 16:00. Newcastle tar emot Watford på St. James’ Park – en match vi värderar som helt öppen, som kan sluta exakt hur som helst. Galet stort spelvärde är hittat…

Watford tappade lite av det momentum de haft under seriestarten och under perioden från slutet av oktober samt början av november åkte de på tre raka förluster, vilket innebar en snabb skjuts neråt i tabellen. Back on track var de dock senast, när West Ham värjdes undan med 2-0 och klubben återfinns alltjämt på den övre tabellhalvan. Där för att stanna?

Man kan inte annat än att påstå att Newcastle överträffat förväntningarna heller, även om glappet – poäng- och kvalitetsmässigt – fortfarande är relativt litet ner till seriens bottentrio från den elfteplats som placeras på. Nu har de hamnat i lite av en dipp; förlorat tre matcher på raken.

Fifty-fifty menar vi – oddssättarna annat

Det här värderar jag i princip som helt fifty-fifty. Kanske att Newcastle ska ha ett mycket knappt favoritskap. Särskilt stort ska det i alla fall inte vara, vilket spelbolagen vill få det till. Man kan förstå hur de resonerar, med ”The Magpies” som värd för matchen, men det får det inte mindre missvisande.

Fyra pinnar är skillnaden parterna emellan i tabellen, men över det hela ska skillnaden vara större än så, vilket vi sannolikt får svart på vitt, på papper, när spelåret ska summeras.

Watford har levererat både på hemma- och bortaplan – där spelar det in att de är vassa i omställningsspelet – och möter nu ett Newcastle som står handfallna med tre förluster uppradade; mot Burnley, AFC Bournemouth och Manchester United. De två förstnämnda ska absolut inte värderas som bättre än Watford.

Spelbolagen vill få Watford till klara underdogs – vi instämmer inte i det. Den raka tvåan kan synas till 3,55 gånger degen hos Bethard och det plockas.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 16:00, lördag, 25/11

Speltips: Watford vinner, rak tvåa

Odds: 3,55

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier