28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Norge – Tjeckien 10 juni

Lördagen bjuder på en hel del kvalfotboll och vi tar en närmare titt på matchen mellan Norge och Tjeckien i Oslo. Spelet? Kort och enkelt – en 3,05-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Kris och kris, det är svårt att sia om det verkligen är en sådan. En sak är säker; norsk landslagsfotboll blomstrar inte just nu och har inte det på en bra tid tillbaka. Gruppens flopp är man utan tvekan när fyra matcher förlorats – mot Azerbajdzjan, Tyskland, Nordirland och just Tjeckien – medan det endast blivit en vinst, mot blåbäret San Marino.

Gästerna tampas om den åtråvärda andraplatsen, vilken med stor sannolikhet leder till playoff, bakom dominanta Tyskland och är för närvarande trea; två pinnar bakom Nordirland och en före Azerbajdzjan. God chans på en mästerskapsbiljett!

Och Norge? De är i praktiken borta ur mästerskapsracet. Inte alls som planerat eller önskat…

Fel favorit

I min bok ska Tjeckien till och med vara favoriter i den här matchen och nu ställer oddssättarna ut dem som underdogs – och det öppnar en värdelucka.

Svenske Lasse Lagerbäck tog över Norge inför den senaste kvalomgången, mot Nordirland, men laget fick ingen direkteffekt av det och förlustsiffrorna skrevs 0-2. Ännu en undermålig prestation och förlust.

Nu har han, en fantastisk fotbollstränare, haft lite mer tid att få saker på sin plats – men frågan är om ens Lagerbäck kan rädda detta Norge. Känslan – nja. Tveksamt. Kanske gick luften ur i samband med den senaste torsken – den som i praktiken betydde att mästerskapet inte kan nås, i praktiken.

Gillar det tjeckiska landslaget. Finns en stabil stomme. Dessvärre rätt lite udd och en hel del inhemska spelare, men de brukar ändå kunna leverera helt okej och är en het kandidat i kampen om andraplatsen.

Tjeckien vann hyfsat stabilt när länderna möttes i Prag – förvisso ”bara” med 2-1, men motståndarnas reduceringsbalja kom i slutminuterna.

Den raka tvåan klickas i till 3,05 x såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, lördag 10/6

Speltips: Tjeckien vinner, rak tvåa

Odds: 3,05

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier