21/10 2018 Speltips Elfsborg Sundsvall

Speltips och odds: Norrby – Örgryte 18 juni

Korta tankar från Borås Arena, det bjuder vi på inför Superettanmötet mellan två poängdesperata lag i Norrby och Örgryte. Proppen ur? Vi skyfflar in degen på ett spel till 3,15x.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är botten mot toppen.

Norrby är, precis som väntat, extremt utsatta i serien och står som tredjejumbo, alltså på en av kvalplatserna. Ner under strecket har man två pinnar och upp till säker mark, tre. Formen pekar i alla fall uppåt och det finns en del positiva delar att hämta ur spelet.

Mer överraskande är det att Örgryte ser så starka ut och faktum är att de till och med blivit en del av toppstriden; med två pinnar upp till såväl tredje- som andraplatsen. Fyra av de fem senaste matcherna är vunna. Ser onekligen bra ut just nu.

Blir för optimistiska?

Målrikt är tanken. Detta trots att Öis visat prov på ett extremt solitt försvarsspel på sistone. Tror att mycket att tonen kommer sättas i hur Norrby spelar och då är målen klart närmare till hands.

Framåt har Norrby fått fart på grejerna, medan defensiven fortsatt är svajig. Fem av de sex senaste matcherna har innehållit minst tre baljor och i flera av matcherna kunde målskörden blivit större.

Här, på Borås Arenas snabba plastmatta, ska de kunna dra viss fördel mot ett Örgryte vars kvalitéer främst fås ut på naturgräs.

Samtidigt kommer Örgryte jaga trean, annat är otänkbart, med den klasskillnad som råder – botten mot toppen. Risk för att bli lite för optimistiska?

Över 3,5 mål synas till smakrika 3,15 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 18/6

Speltips: Över 3,5 mål

Odds: 3,15

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier