23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Norrköping – GIF Sundsvall 8 maj

Skynda, skynda! Det är bara runt sex timmar kvar till avspark – mellan IFK Norrköping och GIF Sundsvall. Vi har hittat ett smakrikt speltips värt 5,75x inför matchen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Blir korta tankar här, så nära inpå avspark. Gårdagens spel skickades inte ut och vi levererar därför två såhär när den nya veckan tar vid istället.

Det är alltså allsvensk fotboll på menyn. Gemensamt har lagen att de båda steppat upp flera nivåer de senaste veckorna, men ser vi till GIF Sundsvalls del har de ändå bara lyckats skrapa ihop sex pinnar. Värt att nämna är dock att spelschemat varit tufft. Om nivån kan hållas uppe, då kommer pinnarna trilla in.

Tack vare tre drömmål fick Norrköping oavgjort, 3-3, borta mot ett urstarkt Djurgården förra veckan på Tele2 Arena. Med den har klubben spelat in tio poäng på sex matcher och en seger här skulle innebära en andraplats inför omgång nummer åtta.

Sundsvall kämpar på väl

Nu släppte IFK in ett mål på stopptid senast, men det var ändå med visst flyt ett så pass bra resultat kunde lösas. Det blev tre drömmål, avslut utifrån, och bortsett från det skapades inte speciellt mycket.

Här ställs Norrköping, som ses som en titelaspirant, mot ett ”Giffarna” som imponerat enormt på undertecknad med deras arbetskapacitet. De har krigat till sig tre kryss i följd – samtliga i matcher där de presenterats som klara underdogs.

Försvarsspelet klickar på bra och i tre av dessa matcher har nollan faktiskt hållits.

Tror att IFK kan få vissa problem ikväll…

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 5,75 x insatsen hos eminenta Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 8/5

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 5,75

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier